Kleuren voor volwassenen #7: Herontdekken oude hobby

7 Responses

 1. Hanneke schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens. Kleuren is heerlijk om te doen. Kleine tip. Bij de action hebben ze ook hele fijne kleurpotloden van deco time. Deze geven heel makkelijk kleur af. Ze hebben ze in 4 verschillende varianten en ze kosten nog geen 2 euro

 2. Hanneke schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens. Kleuren is heerlijk om te doen. Kleine tip! Bij de action hebben ze ook hele fijne kleurpotloden van deco time. Deze geven heel makkelijk kleur af en zijn nog geen twee euro per doosje ze hebben 4verschillende

 3. M.Th. schreef:

  Wat zien ze er prachtig, gaaf uit!

 4. Michelle schreef:

  Ehh ik heb vele jaren terug een prachtig kleurboek en (dure) potloden aangeschaft. 3 keer gekleurd en nu ligt het in de handwerkbak. Best zonde! Maar bewaar het wel, ooit zal het weer beginnen te kriebelen..

 5. Morgaine schreef:

  Dit is gewoon toevallig? Nu ik even bij mijn ouders in huis zit weer om op de kat te passen… Els.. heb jij bij de Action nog gekeken? Ik heb twee nieuwe kleurboeken gevonden, ringband, en die als een kalender open slaan, naar boven dus… En die heb ik nu mee, het zijn er twee die ik heb, eentje met vogels en groen natuurlijk, de ander met bloemen…

  En ja, ik moet nog even wat haakwerk afmaken, opdracht om dan ook dit weer eens te gaan doen, kleuren.

  Schilderen is iets, waar ik serieus over denk om mee te stoppen.. want je zegt het al, wat doe je met kleurplaten, laat staan met grote canvas doeken… maar het uitknippen ervan en elders gebruiken, deed ik vroeger ook al, met kleurplaten etc. 😉

  Prachtig mooi ook weer wat jij ervan hebt gemaakt!

  X

 6. Romy schreef:

  Ik kan me voorstellen dat zo’n kleurplaat inkleuren echt heel ontspannend werkt. Prachtige kleurplaten trouwens! Ik doe dit zelf eigenlijk nooit, maar houd wel van bijvoorbeeld kaarten maken of (heel af en toe) handletteren.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.