Review: HEMA Wax sheets voor kaarsen

29 Responses

 1. Marja Benner-stultjes schreef:

  Ik heb eens met plakken wax sheets gewerkt die waren hard en daar brak ik kleine stukjes van en deed die in een mal veel kleuren of weinig kleuren net zoals je het hebben wil vervolgens vloeibare was in de mal maar verder weet ik het niet het was bij een dagbesteding, misschien kan jij me verder helpen alvast heel erg bedankt🙂

 2. Linn schreef:

  Oh super leuk dit artikel! Ik had de sheets al gezuen maar ik was een beetje van..hoe zou dat gaan?
  En zie hier! Het antwoord! Top! Thx

 3. dirk1heidi schreef:

  Wat super leuk is deze.
  Echt leuk om je eigen motiefje der op te zetten.
  Super fijn….?

 4. Sanne schreef:

  Dit vind ik echt een super leuk idee. Ik ga het zelf eens proberen als ik vakantie heb. 🙂

 5. Angelique schreef:

  Staat heel gezellig zo! Je hebt er iets moois van gemaakt.

 6. Michelle schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Ook super leuk als je een dienblad met mooie kaarsen cadeau doet en dan de kaarsen zo mooi versierd.

 7. Rebecca Denise schreef:

  Ahhh wat ontzettend origineel zeg! Dit heb ik nog nooit zien liggen bij Hema, of eigenlijk gewoon nooit op gelet.

 8. jeapiebel schreef:

  Hier kun je veel creativiteit in kwijt en past ook goed bij de tijd. Kaarsen maken het gezellig en sfeervol.

 9. Morgaine schreef:

  Dit vind ik nu het nadenken waard, maar dan zou ik er hele andere tekens uit halen dan jij of de meesten doen, die ga ik even onthouden, gezien ik eigenlijk sinds de Hema hier verhuisd is jaren terug al, en het pand gewoon te erg is voor woorden om je doorheen te wringen, kom ik er bijna nooit meer… En dat ligt echt aan het pand, alle paden te smal om je ook maar doorheen te wurmen, laat staan met kinderwagens en rennende kinderen, nee verkeerd pand, maakt dat je echt weg blijft 😉

  X

 10. Gera schreef:

  Wat ontzettend mooi geworden! Ik moet dus van de week echt even shoppen bij de Hema 😉

 11. Echt nooit aan gedacht, super creatief! Dank voor de leuke inspiratie!

 12. buttydaantje schreef:

  Tjee, wat leuk zeg! Super origineel en heel makkelijk! Ik heb ze helemaal niet gezien bij de Hema. Eigenlijk ook wel leuk om als cadeautje te geven. Ik ga even een grotere Hema opzoeken, want wij hebben alleen een kleine Hema in de buurt ?

 13. diyaata schreef:

  Wat een leuk spul! Ik denk alleen dat ik zo’n tuthola ben die dan liever kant en klare kaarsen koopt, maar ik vind het idee echt heel leuk!

 14. Anouk schreef:

  Wat ontzettend leuk, zeg! Helaas moet ik eerst de kaarsen thuis maar eens opmaken…

 15. Sheila @ beineffable.com schreef:

  Oh, dit vind ik echt super leuk. Leuk om daar eens een middagje mee bezig te zijn. Goede tip.

 16. Nienke schreef:

  Wat super leuk zeg! Heel erg leuk om kaarsen zo te decoreren. Helemaal perfect voor bij het kerstdinner.

 17. Charel schreef:

  Wauw wat een leuk idee! Ze kunnen zo in de winkel liggen!

 18. Denise schreef:

  Ik zou het meteen kopen als ik het zag, haha. Alleen jammer dat er zelf geen vormpjes bij zaten die je kant en klaar op de kaars kon plakken. Dit is natuurlijk ook erg leuk om te doen met kinderen 🙂

 19. Nicole Orriens schreef:

  Wat een leuk idee van de Hema zeg. Ik vind het mooi dat je zo saaie kaarsen kunt opleuken. En helemaal als het ook nog eens makkelijk is om te doen.

 20. Wat leuk! Kijk dit is een DIY die ik dus wel zou kunnen maken en ik denk dat het mij gaat lukken 😉

 21. Morgaine schreef:

  Even een plak berichtje, alles is oké.
  Ik kom even gedag zeggen, i’m still alive!
  Omdat velen mij gingen missen heb ik even een update geplaatst, maar ik ben er nog niet helemaal, de onrust om weer te haken is groot, plus vanaf maandag werk ik er weer een ochtend bij, de nieuwe dienstregeling gaat per nu van start.
  Ik wens jou/jullie een heel fijn weekend toe, nog even geduld en ik zal er ook vast en zeker weer zijn.
  X

 22. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat leuk om kaarsen zo op te pimpen 🙂

 23. Sandra schreef:

  Wat super leuk zeg! Wist je dat je ook met bakpapier super leuke dingen op een kaars kan maken?

 24. Yolanda schreef:

  Wat een leuk idee. Handig dat je de vormpjes er uit kan stansen een koekjes vorm.

 25. DisneyChicks.nl schreef:

  Dit kende ik nog helemaal niet, wat een leuk idee! Het is zo makkelijk maar het brengt een heel leuk effect met zich mee. 🙂

 26. zazazoobeauty schreef:

  Wat ontzettend leuk zeg!! Ook erg leuk om cadeau te doen

 27. Inge schreef:

  Oh wat leuk! Dit heb ik bij onze Hema nog helemaal niet zien liggen (maar hier liggen veel dingen vaak niet omdat het een kleine winkel is). Ergens is het wel zonde om ze aan te steken ja. 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.