Review: Action haakpakket Pasen Konijn

Review action haakpakket Pasen konijn eiwarmer
Reclame

Review action haakpakket Pasen konijn eiwarmer
Vandaag een review van een haakpakket voor Pasen wat ik laatst kocht bij de Action (zie shoplog). In dit doosje zitten spulletjes om 2 konijntjes te haken die je kunt gebruiken als eiwarmer. Benieuwd naar mijn ervaring als beginnende haker?


Het haakpakket wat ik bij de Action kocht, koste € 0,99. Toch geen geld? Er is trouwens ook nog een variant met 2 eendjes die je als eiwarmer kunt gebruiken. Ik vond de konijntjes leuker :-).
Haakpakket action pasen doosje

Eerste indruk

De eerste indruk is goed. Alles zit erin wat je in een haakpakket zou verwachten: haaknaald (deze gebruik ik niet i.v.m. fijnere eigen haaknaalden), stopnaald, garen, vulwol, oogjes en instructies.
inhoud haakpakket action pasen konijn

Aan de slag

De werkbeschrijving is erg duidelijk. Ik als beginnende haker kon de eiwarmer erg makkelijk haken. Het maken ging vlot. Het enige lastige vond ik de oren aan elkaar haken, maar dit komt omdat ik dat zelf nog nooit eerder had gedaan. Wel heb ik andere oogjes gebruikt, die in het pakketje vond ik te klein.

Conclusie

 • Tijd: 4 uur per konijntje (maar ik ben een beginner 😉 )
 • Moeilijkheid: Makkelijk, als je kunt haken
 • Eindcijfer: 8

Super leuk klein haakpakketje voor maar € 0,99 :-). Ik ben blij met het eindresultaat en raad mede-hakers zeker aan om het ook te kopen.

Is zo’n haakpakket ook iets voor jou?

Advertentie

Eierwarmers haken konijn Action haakpakket

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Action DIY pakket “Maak je eigen wenskaart
Review: HEMA Haakset Dino
Review: HEMA Wax sheets voor kaarsen
Review: Action Maak je eigen stoomboot van Sinterklaas
Review: Action Aquarelblok met dessins
Review: Action Cadeaudoosjes Decotime
Review: Action vilten figuur hert
Review: Boek “My felt doll” van Shelly Down

Voor meer reviews: klik hier

© Nobody ELSe

25 reacties

 1. Wel een hele late reactie, wilde gisteren aan t pakketje beginnen en kwam er achter dat de beschrijving eruit was gehaald, ms in de winkel of er nooit geweest . Kan iemand me nog helpen aan een kopietje? Weggooien is ook zo zonde

 2. Leuk gemaakt. Ik zou ze zelf niet maken, want ik vind de kleuren dan weer verschrikkelijk. Maar ik snap wel waarom anderen er enthousiast over zijn.

 3. pssssst je bent een haakster, de laatste keer dacht ik toch echt dat je een vrouw bent 😉 hahahaha

  Maar voor zo weinig, alles erin inlcuis een haaknaald, wauw, hoe kunnen ze dat zo leveren, ze zijn heel leuk geworden!

  X

 4. Super leuk! Mocht je na de Pasen niet weten wat je er mee moet, bewaar ze dan om ze in het najaar op te sturen voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent om het Nationaal Ouderenfonds te steunen!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.