Budgettip: Nieuwe Action snij- en embossingmachine Love2craft (2021)

Snijmachine action love2craft review ervaringen mening
Reclame

Snijmachine action love2craft review ervaringen mening
Het begint bijna een gewoonte te worden elk jaar, gelukkig is er ook dit jaar weer een nieuwe Love2craft in de aanbieding bij Action. Heb je steeds getwijfeld om er eentje te kopen of ken je het apparaat niet? In dit artikel leg ik uit wat de Love2craft is en wat ik er zoal mee maak. De Love2Craft is voor mij echt onmisbaar bij het knutselen.

Action Love2Craft snij- en embossingmachine

De Love2Craft koop je nu voor € 29,95 (Actieweek 38, vanaf woensdag 22 september 2021) bij Action. Dat is best veel geld, maar vergeleken met andere machines van andere merken juist erg goedkoop. Mijn Love2Craft gebruik ik nu alweer 3 jaar.

Met een snij- en embossingmachine kun je papier snijden en embossen. Hiervoor heb je snijmallen en embossingmallen nodig. Deze zijn ook gewoon te koop bij Action. Maar ook mallen van andere merken kun je gewoon gebruiken in de Love2Craft.

In de verpakking zit de Love2Craft met bijbehorende platen, 3 snijmallen om mee te beginnen en een werkbeschrijving.
Action Love2craft merk Avec

EXTRA TIP, wat te doen bij versleten B platen

Advertentie

Bij veel gebruik te maken van B plaat kan deze verslijten. Deze kun je makkelijk goedkoop vervangen met een Action snijmat. In dit artikel vertel ik er mee over: Budgettip: B plaat Love2craft versleten vervangen.
Action Love2Craft platen vervangen versletenn

Starten met de Love2craft

Zoals elk jaar zit er in de starterset van de Love2Craft al een paar snijmallen om gelijk mee aan de slag te gaan. Om te laten zien dat je met snijmallen veel kunt variëren maakte ik met deze bloemvormige snijmallen die dit jaar bij de Love2craft zitten voorbeeldkaartjes. Natuurlijk gebruikte ik wel andere knutselspullen, maar dus geen andere snijmallen. De kaarten kun je dus als inspiratie gebruiken als je de Love2Craft van dit jaar gaat kopen of hebt gekocht.

De afbeeldingen die ik gebruik zijn van het merk Hello Bluebird en heb ik ingekleurd met Twinmarkers (Action). De Nederlandstalige labels die je ziet heb ik zelf ontworpen en kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels

Van harte beterschap
Action Love2craft ideeen en tips knutselen

Fijne verjaardag gewenst
love2craft action 2021 review kaarten maken inspiratie

Proficiat
Een schudkaart kon natuurlijk niet ontbreken. Weet je niet hoe je een schudkaart kan maken? Bekijk dan eens deze uitgebreide stap voor stap uitleg:
Kaarten maken #52: Uitgebreide uitleg hoe je schudkaarten maakt
love2craft mening ervaringen tips kaarten maken

Wat kun je nog meer met een snij- en embossing machine Love2Craft?

Advertentie

Hieronder zie je een paar artikelen die ik eerder schreef met kaarten die ik maakte met mijn Love2Craft. Deze snijmallen zijn allemaal bij Action te koop. Verder gebruik ik de Love2craft ook veel bij het maken van andere soort kaarten, kijk eens in de categorie: Kaarten maken.

3D scene snijmallen Action (Aug 2021)
Kaarten 3d scene snijmallen action inspiratie
Nieuwe snijmallen Action Love2Craft (Maart 2021)
Kaarten maken snijmallen action inspiratie 2021 love2Craft
Multi kaders snijmallen Action (Maart 2021)
  Action Love2Craft snijmallen kaders inspiratie kaarten
Love2Craft Multi frame snijmallen Action (April 2021)
Action snijmallen multi frame dies uitleg inspiratie

Heb jij ook een Love2Craft? Wat maak jij graag met deze machine?

De Love2Craft in dit artikel heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

29 reacties

 1. Weet iemand hoelang garantie op de machine zit, die van mij is sinds eind vorig jaar geknapt. Heb nu net de bon terug gevonden (januari 2022, ben bang dat ik nu net over de garantie heen ben).

 2. Nou ben ik denk ik wel honderd keer langs dit apparaat in de Action gelopen en dacht ik al die honderd keer dat ik het niet nodig had. Ik had toen net de Cricut Joy en sinds kort ook de Cricut Maker, maar nu zie ik wat jij er allemaal mee maakt, heb ik spijt er nooit 1 gekocht te hebben, want nu ligt ie dus niet meer in de winkels.
  Groet Anita

 3. Kun je hiermee ook stickers voor op een t-shirt bedrukken?

  Ik zou zo graag een paar leuke shirts voor ons zoontje en nichtje maken 🙂

 4. Ik heb Fybromyalgie en moeten vervangen jammer genoeg door elektrische = spaar er maar voor , zou jammer zijn je hobby te moeten opgeven
  Mvg Anja Decock

  1. Dat durf ik niet te zeggen. Ik vind hem zelf niet zwaar draaien, maar dta ligt ook echt aan hoeveel mallen en wat voor soort mallen je gebruikt :-).

 5. Heb een ‘oude love2craft’ en vorige jaar nog een gekocht als reserve want ik wil niet zonder zitten.
  Je kan leuke stanzen kopen als aanvulling bij Action die je o.a. op magneetvelden kunt bewaren.
  Hij is niet alleen te gebruiken voor kaarten maar ook voor andere leuke kleine projecten.
  Els heeft bedenkt vaak leuke ideeën die ze heel duidelijk uitlegt.

 6. Ook ik heb al jaren de cuttlebug. Deze staat ip een vast plaatsje in mijn hobbykamer.. de love2craft kocht ik vorig jaar en gebruik deze dan om vlug iets te embossen of uit te snijden. Is niet zo zwaar om mee te nemen.. zeer tevreden over..

 7. Ik heb een “oude” love craft en ben er erg enthousiast over. Gebruik hem veel en is echt mijn favoriet hulpmiddel bij het maken van kaarten.
  Een aanrader!!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.