Budgettip: Nieuwe Action Stickerboekjes voor volwassenen

Tip Action stickerboekjes bullet journal
Reclame

Tip Action stickerboekjes bullet journal
Yes, ze zijn er weer! De Action heeft weer nieuwe stickerboekjes. Van de vorige stickerboekjes werd ik erg enthousiast dus ik was benieuwd naar de nieuwe designs.

De oude stickerboekjes

Met de oude stickerboekjes was ik erg blij. Ze waren super handig voor in mijn bullet journal. Verder gebruikte ik ze ook om kaarten mee te maken en cadeautjes leuk in te pakken. Deze stickerboekjes vlogen toen de winkel uit. Ik kreeg veel reacties van bezoekers van mijn blog dat ze helaas mis hadden gegrepen. Gelukkig heeft de Action nu dus nieuwe boekjes.

Benieuwd naar wat ik vorige keer maakte met de stickers? Bekijk mijn blog: Action stickerboekjes voor volwassenen inspiratie.

De nieuwe stickerboekjes

Prijs: € 0,89, Aantal pagina’s: 24 , Aantal stickers: verschilt per boekje, minimaal ongeveer 650 stickers
Action stickerboekjes diverse designs

Advertentie

Tijd om de nieuwe versies goed te bekijken. Het idee van de boekjes is gelukkig niet veel veranderd. Zo staan er in elk boekje handige bullet journal en agenda stickers, denk aan stickers met de dagen, cijfers en notities. Ook zijn er veel stickers in leuke vormen, bijvoorbeeld stipjes, hartjes, pijltjes, banners en vlaggetjes. Er zijn ook stickers met handige teksten of quotes. Verder zijn er ook veel stickers waar jezelf iets op kunt schrijven. Alle boekjes hebben pagina’s met holografische folie. Elk boekje heeft ook zijn eigen inhoud dus ze verschillen allemaal.

Hieronder vind je de 4 verschillende stickerboekjes met 3 pagina’s eruit om je een indruk van de stijl te geven.

Boekje 1, Oh Honey
Dit boekje bevat veel vrolijke kleuren zoals geel, oranje, roze, groen en blauw. In dit boekje vind je ook schattige bijen stickers.
Action stickerboekje oh honey voorbeeld

Boekje 2, Have a good day
Dit boekje heeft ook veel vrolijke kleuren, het kleurenschema is iets anders in vergelijking met boekje 1. Maar je zou ze makkelijk door elkaar kunnen gebruiken :-).
Action stickerboekje have a good day bullet journal

Boekje 3, You’re Amazing
Dit boekje lijkt wel een beetje op een oud stickerboekje qua stijl. En heb ik geluk, dat was ook mijn favoriete boekje :-). In dit boekje zitten veel stickers met een zacht kleurverloop.
Action stickerboekje you are amazing

Boekje 4, Get stuff done
Dit boekje heeft veel zwart-grijs-wit stickers. Ook zitten er stickers in met een kleurverloop van roze naar oranje en met een marmeren achtergrond.
Action stickerboekje get stuff done

Bullet journal stickers

Advertentie

Een paar stickers uit het boekje ‘Get stuff done’ heb ik al gebruikt. Ik maakte een verzamelpagina met foto’s van mijn gehaakte hondjes. Al deze patronen komen uit één boek ‘mijn hondjes van sokkenwol’. Ik vond het leuk om al deze gehaakte hondjes bij elkaar in mijn bullet journal te zetten.

De stickers die ik heb gebruikt zijn de cijfers en de vlakken met de naam van het hondje achter de foto.
Action stickerboekjes bullet journal gebruik voorbeeld

Zijn zulke stickerboekjes ook iets voor jou? Welk boekje is je favoriet?

© Nobody ELSe

10 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.