Bullet journal #24: Een nieuw begin in mijn black journal

12 Responses

 1. Giovanna Jansen schreef:

  Ik vind je black bullet journal echt zo cool! Zowel met alleen wit op de pagina’s als met kleur erbij is het erg stijlvol!

 2. Heidi schreef:

  Wat super leuk is hem geworden.

 3. M.-Th. schreef:

  Zwarte pagina’s die er toch verrassend fris uitzien! Ik vind het grafische patroon helemaal geen ‘failure’ hoor! En ik denk dat je rustig van het idee af kunt stappen dat die lossere tekeningetjes van de Tilburgse Kermis buiten jouw ‘comfort zone’ liggen; het is een heel mooie pagina geworden, Els!

 4. Wat mooi gemaakt! En een zwarte bullet journal is heel anders dan een normale. Ik gebruik de mijne echt als agenda gecombineerd met extra dingen die ik uitwerk / bijhoud. Toch zou een zwarte voor mij minder geschikt zijn. Wel leuk om dan met zwart papier er in te plakken en het op die manier uit te werken.

 5. Skyblog schreef:

  Deze agenda heb jij gaaf gemaakt. Leuk om zelf te maken. Knap gedaan! Kermis met letters is zeker heel mooi gedaan.
  Tilburgse Kermis zijn wij vaak geweest. Deze reis geen kermis. Ik ga verlopig nog niet uit.

 6. Ilona Wielinga schreef:

  Aah dit is te leuk! Ik heb zelf zwart en kartonkleurig papier wat ik er hier en daar inplak, ik vind het ook zo leuk er dan juist met wit (en andere kleurtjes) op te kunnen werken.

 7. Connie schreef:

  Woh, wat mooi, Els. Een uniek boek voor later! En de Tilburgse kermis, ik zal hem ook missen……🙁

 8. Romy schreef:

  Wauw, heel gaaf! Ik vind elk van de pagina’s heel erg goed gelukt, hoor. Lekker vrolijk! De combinatie van zwart met kleur vind ik ook erg tof.

 9. Morgaine schreef:

  Dat ziet er weer prachtig uit allemaal. Hoe hou ik het bij, en hou ik heb bij, niet echt, maar het is te zien aan de actie op de familyplanner, nul evenementen, welke er zeker waren vanaf maart tm mei al gepland, en daar staat nu bij, afgezegd wegens… kortom de herinnering is er zeker wel, maar ik schenk er zo min mogelijk aandacht aan, in het kader van: wat je aandacht geeft groeit… dus hou ik mij aan de maatregelen waar en mits mogelijk, dit hangt ook weer af van je medemens natuurlijk. En blijf ik zelf nog altijd zoveel mogelijk binnen zelfs.

  X

 10. Jantine schreef:

  Prachtige pagina’s! En wat jij dan mislukt noemt vind ik echt zo knap getekend…. ja jammer, he, dat we dit jaar geen kermis hebben. Maar een terrasje pakken kan binnenkort weer wel!
  Groetjes
  Jantine

 11. lifestylemommys schreef:

  Wauw! Prachtig gedaan. Vooral de pagina over de kermis vind ik erg mooi gelukt 😁

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.