Reclame

DIY Cadeaukaartjes strijkkralen voor kerst #17

cadeaulabels knutselen met strijkkralen kerst
Reclame

cadeaulabels knutselen met strijkkralen kerst
Het is alweer bijna kerst. Vandaag dan ook mijn een na laatste DIY speciaal voor kerst dit jaar: cadeaulabels maken met strijkkralen. Je kunt natuurlijk speciale stickers of kaartjes kopen om aan je cadeautje te hangen, maar ik vind zelf maken toch het leuks. Vandaag show ik mijn cadeaukaartjes die speciaal voor kerst heb gemaakt.

Strijkkralen

Zoals je misschien wel weet ben ik helemaal weg van strijkkralen de laatste tijd. Het idee was dan ook snel geboren om daarmee iets te doen. Op Pinterest ben ik inspiratie gaan opdoen. Het fijne van strijkkralen is, dat je makkelijk en snel heel veel verschillende patronen kunt vinden op internet om te maken . De figuurtjes die je ziet heb ik dus niet helemaal zelf bedacht dit keer, de meeste heb ik wel aangepast naar eigen smaak en wens. De labels heb ik een tijdje geleden bij de Action gekocht.

Ik ben benieuwd wat je van mijn kaartjes vind :-). Doe jij aan cadeautjes met kerst?

Advertentie

kerstbal

cadeaukaartje sneeuwpop

pinguïn cadeaukaart

cadeaulabel kerstman

olifant kerst

Advertentie

kaartje voor aan cadeau kerstboom

kerstster cadeaulabel

inpakken cadeau kerst

ster voor aan cadeau

lijn

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

DIY String Art voor kerst #16
DIY Kerstboom maken met lintjes #15
DIY Een kerstschaal maken #14
DIY Herfst Dennenappels schilderen #13
DIY Stempel maken #12
DIY Canvas Kraamcadeau #11
DIY Roosjes van vilt #10
DIY Etagère #9
DIY Moederdag cadeau #8
DIY Pasen Kuikentjes op tak #7
DIY Pasen Kuiken in pot #6
DIY Pinterest Haasje #5
DIY Bloempotjes versieren #4
DIY Herinneringsbord 2015 #3
DIY Kersttafereel in een potje #2
DIY String Art #1

© Nobody ELSe

Reclame

19 reacties

  1. eindelijk eens tijd gemaakt om op je blog te kijken…
    ik hou ervan om met strijkkralen te spelen, maakte pas een cactus en een mega grote skull.. Nu wilde ik ook nog gaan zitten voor kerst dingetjes maar nog steeds geen tijd voor gemaakt (misschien maar gewoon vanavond doen)

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.