Shoplog Action en HEMA Mei 2015

48 Responses

 1. Eva schreef:

  Leuke spullen kocht je! De Hema verkoopt altijd zulke leuke en vrolijke spullen!

 2. Zonnewolk schreef:

  Altijd leuk nieuwe knutselspullen! De Action heeft best veel leuk dingen, hè! 🙂

 3. Morgaine schreef:

  Ik vind ze leuk, mijn probleem is altijd, ik ben meer gebaseerd in het nu op schilderen, tekenen en kleuren en noem het op wat ermee te maken kan hebben, en ja dan ook mixed media, heb ook al met behangerslijm gewerkt bijv.

  Maar, dan zie ik dit soort dingen weer en denk ik LEUK, maar ik haal het niet, hahaha omdat ik vind dat ik eerst maar eens weer af moet maken of vol moet kleuren wat ik al heb! Is een soort van doelstelling, je blijft aan de gang gewoon!

  😉

 4. Leonie schreef:

  Ik heb gisteren toevallig ook de strijkkralenpot meegenomen! Ben benieuwd of ik het nog net zo leuk vind als vroeger

 5. Marleeeentje schreef:

  Wat een leuke shoplog! Ik ben verslaafd aan de Hema en aan de Action! Zooooooveel leuke spullen!

 6. vintagirie schreef:

  Action heeft echt vet leuke knutseldingen! Die uiltjes slinger is erg leuk.

 7. Huisvlijt schreef:

  Wat een leuke spullen allemaal! En ik merk dat ik gewoon automatisch reageer op die knalrode aanbieding stickers van 1,-! Ik lijk wel zo’n kwijlende hond.

 8. Rosie schreef:

  Oeh wat een leuke spulletjes heb je allemaal gekocht zeg, wauwie! Ik wou dat ze die washi tape bij mijn hema ook in de aanbieding hadden maar helaas. Dan had ik ff lekker ingeslagen ;-)!

  Fijne avond! Liefs Rosie

 9. Angèlique schreef:

  Wat een leuke items heb je geshopt! Ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

 10. Nathalie schreef:

  Leuke aankopen verschillende aankoopjes die jij hebt gedaan bij de action heb ik ook:)
  Liefs Nathalie

 11. BeautyGlitter schreef:

  Ohh strijkkralen, wat een nostalgie!

 12. Jenn schreef:

  Wat een heerlijke shoplog! Ik krijg spontaan zin om te knutselen.

 13. Inge schreef:

  Wat een ontzettend leuke spulletjes heb je zeg. Heb meteen zin om ook zelf weer eens aan de slag te gaan. Ik kom regelmatig in de Hema, ze hebben tegenwoordig zulke leuke spulletjes (ook voor in huis!)

 14. Anita | Mindjoy schreef:

  Action en hema zijn altijd super leuk om knutselspullen te halen! Vind zelf de decotime doosjes ontzettend gaaf 🙂

 15. Xaviera schreef:

  Leuke spulletjes heb je weer gekocht Els! 🙂 Vooral die labels vind ik erg gaaf!

 16. kim schreef:

  Ah leuke knutselspulletjes weer! Wanneer ik tijd heb, ga ik ook weer eventjes langs de HEMA en Action 🙂

 17. Marion schreef:

  Dat doosje is tof! Ik doe hier wel leuke dingen op iedere keer. Ik wil zelf ook wat vaker spulletjes gaan versturen en ik zat al te denken hoe ik dat leuk kon doen. Nu heb ik een doosje gewoon versierd met getekende bloemetjes. Ook leuk, maar het kan leuker! Zoals met het decotime doosje! Op naar de Action!

  • Els schreef:

   Bedankt voor je leuke reactie! Ik ben benieuwd wat je gaat maken :-). Ik zal binnenkort een paar artikelen reviewen, zie je mijn dingetjes.

 18. indian2day schreef:

  Leuke spullen heb je gekocht… Heerlijkbis dat he zo voordelig shoppen hihi

 19. Jos en Connie schreef:

  Leuk weer al die spulletjes van Action en Hema. Ben reuze benieuwd naar het resultaat.

 20. DinjaDONUT schreef:

  Leuke spullen, ik houd echt van knutselspulletjes!

 21. zomersproetje84 schreef:

  Ik krijg hier knutselkriebels van! Extra fijn dat wij gisteren een heuse knutsellade voor mij hebben gemaakt waar alles (nu nog) geordend in ligt.Leuke spulletjes en helemaal niet duur. Wat mij gaaf lijkt met de strijkkralen is om ze te laten smelten in vormpjes in de oven en er bijvoorbeeld een mooie ketting van te maken! Veel knutselplezier!

 22. happygirl schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar hoe je de doos gaat versieren!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.