DIY Pasen: Kuiken in pot #6

23 Responses

 1. Margreet schreef:

  Wat een leuk kuikentje! Ik wil ze graag morgen met mijn klas gaan maken. Kan je me laten weten welke maten kartonnetjes je gebruikt hebt? Ik kom niet tot een goede verhouding tussen binnen- en buiten cirkel. En ook niet tussen de grote en kleine cirkel.

 2. Melanie schreef:

  Dankjewel voor het leuke idee. Een glazen pot had ik nog, evenals twee kleine paashaasjes en een kuikentje. Onderin de pot wat echte schapenwol, haasjes en kuiken erop, en wat paaseitjes er omheen, en klaar!

 3. anneleendebondt schreef:

  Oh zo schattig! Echt heel leuk gemaakt!

 4. Bente schreef:

  Wat een schattig kuikentje! En die pompons maken heb ik vroeger ook zoveel gedaan… Leuk idee voor Pasen 🙂

 5. BeautyGlitter schreef:

  Wat super schattig! Heel goed gelukt!

 6. Nathalie schreef:

  Omg super cute!

 7. Northflix schreef:

  Wat onwijs schattig! Heel erg leuk 🙂

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Ik blijf fan van je pompon creaties

 9. Lies schreef:

  Wat ziet dat er ontzettend leuk uit! Zelf heb ik een tijd geleden ook van die pomponmakers. Heel erg handig, maar de pompons worden inderdaad wel minder stevig. Ik probeer er daarom altijd zoveel mogelijk draad om te wikkelen zodat ze toch nog iets steviger zijn.

 10. kim schreef:

  Ah wat een leukerd!

 11. Jenn schreef:

  Oh, zulke bolletjes maakte ik vroeger veel! Leuk 🙂

 12. Xaviera schreef:

  Wat een leuk resultaat! Dat kuikentje ziet er heel lief uit. Gezellig zo voor de Pasen!

 13. Jos en Connie schreef:

  Hoi Els. Ziet er erg gezellig uit! Geniet er elke dag van. 😉

 1. 24 maart 2015

  […] Els deelde deze leuke DIY voor een paaskuiken in een pot. Met pompons, instant […]

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL