DIY #53: Sleutelhangers maken met imitatieleer

6 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Hahahaha, dit is iets voor mijn dochter, die spaart sleutelhangers, maar wel met een twist… iedereen die haar echt kent? En op vakantie gaat of ergens is wat bijzonder is, zoals ik met Pasen op Terschelling was… weet… een sleutelhanger voor Eliza… LOL… met dus liefst ook de plaatsnaam erop, mijn ouders sparen de magneetjes voor koelkasten van waar zij geweest zijn, mijn kind van een plek of plaats, maar als wij dat mee nemen, is het ook goed 😀

  Ikzelf? Ik heb een lintje, ooit gevonden aan mijn fietssleutel, en aan mijn gewone bos hangt een beschermengel van liefste oma of zo, die kreeg ik toen dochter nog zwanger was, van Ria, van de winkel, Ria’s Style…. zo lief!

  X

 2. M.Th. schreef:

  Geinig, Els. Ook leuk om met kinderen te maken.

 3. Simone schreef:

  Oh wat is dit leuk! Ik zit sinds kort op naailes, dus dit ga ik natuurlijk wel even maken. Straks maar even langs de Action 🙂

 4. Romy schreef:

  Wat zijn ze leuk allemaal! De glitter is echt een leuk en feestelijk detail. Ik vind vooral dat blaadje erg leuk en stijlvol.

 5. Skyblog schreef:

  Wat heb jij sleutelhanger heel mooi gemaakt. Leuk gedaan in midden om te glinsteren. Knap!!!

 6. lifestylemommys schreef:

  Die zijn leuk en kun je overal aan hangen. Gaaf zeg ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL