Gratis Printable #22: Afbeeldingen van paarden om te knutselen

Gratis printable afbeeldingen paarden knutselen
Reclame

Gratis printable afbeeldingen paarden knutselen
Zoals je misschien weet, maak ik graag mijn eigen labels en afbeeldingen die ik nodig heb om te knutselen. In dit artikel vind je mijn eigen ontworpen afbeeldingen van paarden om te knutselen in een gratis printable.

Gratis afbeeldingen met paarden om te knutselen

Het wordt steeds moeilijker om aan leuke afbeeldingen te komen om te gebruiken bij het knutselen. Al even bij Action niet meer gezien en bij BoekenVoordeel is er ook geen vernieuwing. Daarom besloot ik weer mijn eigen afbeeldingen te maken. Dit keer koos ik voor afbeeldingen van paarden.

In de printable hieronder vind je gratis afbeeldingen van mijn zelfgetekende paarden. Geschikt om kaarten te maken, cadeaulabels en andere knutselprojecten.
Gratis printable afbeeldingen van paarden om te knutselen
Gratis printable afbeeldingen paarden om te knutselen

Op zoek naar meer gratis afbeeldingen om kaarten te maken en te knutselen?

Op mijn blog vind je nog meer gratis afbeeldingen om te knutselen:
Gratis printable: Afbeeldingen beren (geschikt voor te knutselen)
Gratis printable #10: Complete kaart met beer, hond, regenboog & paraplu
Gratis printable #12: Complete kaart met feestende dino’s maken

Aan de slag met de gratis paarden afbeeldingen

Hieronder mijn uitleg hoe ik aan de slag ging met mijn eigen ontworpen en getekende paarden. Hopelijk kan ik je inspireren.

Advertentie

Inkleuren
Allereerst kleurde ik de afbeeldingen in. Ik gebruikte hiervoor alcoholmarkers. Ik gebruikte zowel de alcoholmarkers van Action als de Promarkers. Wil je meer informatie over deze markers? Lees dan het artikel: Tekenen #24: Werken met Promarkers & Action Twinmarkers (alcoholstiften). De afbeeldingen knipte ik vervolgens uit met een klein schaartje met een kleine witte rand om de afbeeldingen.

Kaarten maken

Staande trapjes-vouwkaart
Als eerste maakte ik een Staande trapjes-vouwkaart. De uitleg en gratis printable van de basis van deze kaart vind je in het artikel: Kaarten maken #155: Staande trapjes-vouwkaart, gratis printable.

Naast de afbeeldingen van paarden, gebruikte ik verder nog bij deze kaart:

  • Knutselpapier HEMA, gras
  • Papier met patronen, Action CraftSenations Essential textures

Gratis printable afbeeldingen paarden kaarten maken

Vierkante easel kaart
Deze kaart is een vierkante easel kaart. De uitgebreide uitleg van deze kaart vind je in het artikel: Kaarten maken #122: Uitleg vierkante easel kaart maken, gratis printables.

Naast de afbeeldingen van paarden, gebruikte ik verder nog bij deze kaart:

  • Knutselpapier HEMA, gras
  • Papier met patronen, Action CraftSenations Essential textures
Advertentie

Gratis afbeeldingen kaarten maken paarden

Planner/agenda versieren

Al jaren heb ik een Mascha planner en elke week versier ik anders. Met mijn zelfontworpen paarden maakte ik ook een pagina in mijn agenda.

Naast de afbeeldingen van paarden, gebruikte ik verder nog op deze pagina:

Gratis printable afbeeldingen paarden voor in planner agenda

Jouw creaties delen die je hebt gemaakt naar aanleiding van dit artikel?

Ik ben echt super benieuwd wat jij hebt gemaakt met deze gratis afbeeldingen van paarden. Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of mijn blog vernoemd op Instagram @NobodyELSeNL.

Veel plezier met knutselen!

Advertentie

© Nobody ELSe

8 reacties

  1. Wat een mooie afbeeldingen. Het is me nog niet gelukt om zulke mooie paardenstempels te vinden, dus ik ga ze op stickerpapier plakken en mijn nichtje heel blij maken met paardenstickers. Dankjewel!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.