Gratis printable #23: Cadeaulabels voor kerst met winterse dieren

Gratis printable Cadeaulabels voor kerst met winterse dieren
Reclame

Gratis printable Cadeaulabels voor kerst met winterse dieren
In dit artikel vind je een gratis printable met cadeaulabels speciaal voor de feestdagen. Op de labels staan diverse dieren. Deze kun je inkleuren. Veel plezier met het maken van je eigen kerstlabels!

Gratis printable Cadeaulabels voor kerst

Hieronder vind je de link naar de gratis printable met de verschillende cadeaulabels. Op de kerstlabels staan dieren die je zelf kunt inkleuren. Deze dieren heb ik zelf getekend en ontworpen.

Download hier de gratis cadeaulabels voor kerst
Cadeaulabels voor kerst Gratis printable inkleuren

Aan de slag met het maken van mijn eigen cadeaulabels voor kerst

Printen & inkleuren
De gratis printable printte ik uit op speciaal papier voor alcoholmarkers (Winsor & Newton, soort ‘Marker heavy weight’). Ik kleurde de cadeaulabels vervolgens in met mijn Promarkers (Tekenen #24: Werken met Promarkers & Action Twinmarkers (alcoholstiften)). Je kunt natuurlijk ook andere tekenmaterialen gebruiken, denk aan kleurpotloden en verf.

Zoals je misschien ziet kleur ik over de rand van het label. Als ik het label straks uitknip, weet ik zeker dat ik geen witte rand om mijn label heb.
Cadeaulabels voor kerst gratis kleuren voor volwassenen

Advertentie

Knippen & verder versieren
De labels knipte ik stuk voor stuk uit het papier. Het gaatje maakte ik met een perforator. Sommige labels heb ik nog extra versiert met:

gratis Cadeaulabels voor kerst knustelen inkleuren

Cadeaulabels voor kerst gratis printen en kleuren

Meer zelf knutselen voor kerst?

Op mijn blog staat ook een gratis printable met deze kerstafbeeldingen, maar dan makkelijk te gebruiken bij het knutselen. Kijk eens in dit artikel: Gratis Printable: Afbeeldingen voor kerst om te knutselen
Gratis printable afbeeldingen kerst feestdagen knutselen

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.

Advertentie

© Nobody ELSe

4 reacties

  1. Veel dank voor de printables. De dieren zien er leuk uit! Ook dank voor de printables met Nederlandse kerstwensen voor kerstkaarten!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.