Haken #92: Frans de feestbeer, gratis haakpatronen

10 Responses

 1. Lilith Kenis schreef:

  Even een TIP…
  Hoewel ik het allemaal heel mooi vind, kan ik me toch niet van het gevoel ontdoen, dat een satéstokje geen ideaal ding is om aan kinderen te geven, als het ooit los komt, kunnen ze zich aan de punt prikken, of zelfs gewoon van het hout fijne splinsters in de vingers krijgen. Je kan dan nog wel de punt afknippen en met een nagelvijltje glad maken, toch bestaan er betere oplossingen.
  Zo zijn er bij knutselwinkels (zoals o.a. Pippoos, blokker of action) ook andere (veiligere) stokjes te vinden die eruit zien zoals de stokjes van lollies, maar die gemaakt zijn van opgerold gewasseerd papier. Daar kan zeker niemand zich aan kwetsen en ze zijn spotgoedkoop; iets van 0,69 Euro voor 20 stuks of zo, dus mochten ze sneller kapot gaan, is het al geen dure affaire om ze te vervangen. Ik stel de veiligheid van de kleintjes toch maar voorop. Maar uw haakpatroon is SCHITTEREND! Bravo

 2. • Wat super mooie is het geworden.

 3. M.-Th. schreef:

  Superleuk, Els!

 4. Yova schreef:

  Feestbeer ziet prachtig uit. De andere heb je ook leuk gedaan. Knap gedaan. Echt vrolijk blogje is het hier. Fijne dag gewenst.

 5. Connie schreef:

  Een echt feestbeest! Leuk wanneer je weer een gratis patroon uitbrengt! Ben benieuwd naar de resultaten.

 6. lifestylemommys schreef:

  Oooh die is leuk zeg, daar word je toch vrolijk van 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL