Haken #66: Liggende beer (gratis haakpatroon)

12 Responses

 1. Wietske schreef:

  Is hier ook een Nederlandse vertaling van??

 2. Heidi schreef:

  Wat ziet hij der super mooi uit.

 3. Skyblog schreef:

  Deze beer heb je leuk gemaakt. Wat ben jij zo handig in. Liggende beer kun op de bank zetten. Schattig!

 4. astrid schreef:

  Welke techniek gebruik je om van kleur te wisselen?

 5. Connie schreef:

  Hij is zeker erg schattig! En inderdaad je nieuwe website ziet er goed uit??

 6. Morgaine schreef:

  Ik werk heel graag met gratis haakpatronen, heb nu een cake van de action, maar dat was eens, nooit weer, ben ermee aan het klungelen in elk geval, hahaha het splijt iets te makkelijk voor mij. Ben met een tree mandala bezig, poging tot, wordt dus niet zo mooi, maar ik ga hem wel even afmaken, al is het oefenen.

  Jouw beer is leuk, maar ik herinner mij, volgens mij heb ik wel een foto of het patroon er ook bij zit, de hangkat voor op de bank… hahaha die is echt grappig 😉 Niet opgevuld ook, want hij hangt over de kussens of rand heen.

  X

 7. Myriam schreef:

  Zo’n schattige beer! Duidelijke uitleg en mooie foto’s. De nieuwe lay-out van je website is erg leuk trouwens!

 8. lifestylemommys schreef:

  Wat een schatje, ideaal voor de berenjacht ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL