Haken #127: Mandje in rotansteek, gratis haakpatroon

15 Responses

 1. Corrie schreef:

  Geweldig mandje, ik heb hem van een bolletje jute gehaakt voor om een plantenpot, geeft een heeeeeel stoer uiterlijk

 2. Yvonne de Vries schreef:

  Hoi Els, ik heb al vaker patronen van jou gebruikt en vind ze erg leuk en duidelijk uitgelegd. Ik ben dus ook aan het mandje begonnen maar ik red het bij lange na niet om dit uit 1 bolletje te halen. Ik heb nu 11 toeren rotansteek en nig lang niet klaar maar mijn bolletje is op. Morgen maar kijken of action nog een bolletje heeft. Groetjes van yvonne van yvonne’s haakgekte.

 3. ijda schreef:

  op een of andere manier komt het bij mij niet mooi uit bij het afsluiten met een halve vaste aan het eind van de toer .tel ook steeds de steken maar heb er steeds 1 of 2 meer heb je enig idee wat ik fout zou kunnen doen? er is geen tutorial van dit mandje toch?

  • Els schreef:

   Sorry, helaas kan ik je daarbij niet helpen. Ik heb het zo goed mogelijk uit proberen te leggen. Ik kan het niet anders uitleggen.

 4. Alyssa schreef:

  Hoihoi .. is dit uit 1 bolletje gehaakt?

 5. Franka schreef:

  Hoi.een prachtig mandje .maar kan ik het ook groter maken.en zo ja .hoe dan
  Dank je

 6. M.-Th. schreef:

  Wat een schattig mandje. Misschien voor mij weer eens een idee om weer te gaan haken. Het is al zo lang geleden dat ik dat gedaan heb.

 7. Petra schreef:

  Ook leuk voor paaseieren bijvoorbeeld👌

 8. Martine schreef:

  Het lijkt er op dat je de lange vaste ook in de achterste lus maakt.
  Klopt dat?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.