Haken #123: Welsh Corgi Amy, aangepast haakpatroon MyKrissiedolls

4 Responses

 1. Brigitte Hanssen schreef:

  Ik heb de boeken ook, en ook losse patronen van etsy voor honden. Ik verander de patronen idd ook.
  Je hebt dan toch je eigen hond, geen kopie uit t boek. Ik ben vrijwilligster voor stichting die asiel in Portugal steunen. Dus maak hondjes en we dien loterij voor de leden. Zo kunnen ze met de opbrengst dierenarts kosten etc betalen. Het is non-profit stichting, dus afhankelijk van donaties.
  Dus heb ondertussen al meer dan 100 gehaakt.
  Nu zijn er in Portugal veel podengo kruisingen.
  Kort en ruwharige. Dus aan de slag en met foto’s vd honden… uiteindelijk een patroon zelf gemaakt !
  Ik gebruik milkcotton, dat kun je uitborstelen.
  Dus deed eerst alleen wat bij de snuit maar nu ook hele honden. Maak ze zittend, met achterpoot en lijf uit 2 delen. En verstevig de lange voorpoten met omwikkeld dik aludraad. Kreeg al vragen naar t patroon, maar houd t nog ff voor t goede doel.
  Brengt nu meer op dan verkoop van een patroon.
  En ze hebben t zo hard nodig !!
  Had eerst iem die hielp maar helaas, ze is gestopt 🙄 Maar ik ga gewoon door 💜🐕🐕‍🦺

 2. Connie schreef:

  Ik bekijk altijd je mooie resultaten, maar haken doe ik niet. Ik gebruik wel heel veel,ideeën van jou voor de vele kaarten die ik maak. 👍🏻

 3. lifestylemommys schreef:

  Ik heb überhaupt nog nooit wat gehaakt haha. Maar ik heb wel tekeningen aangepast voor kaarten bijvoorbeeld. Dat dan weer wel haha

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL