Haken #24: Poesje Mauw

17 Responses

 1. Pasacale schreef:

  Oh zo een leuk poesje , ik ben een echte kattenfreak .
  Vraagje waar kan ik dit patroon vinden om te haken aub .
  Ik ben een beginnende haakster .

  Alvast bedankt http://www.nobody-else.nl/

 2. Ineke schouten schreef:

  Hoe groot wordt het poesje?

 3. joke sk schreef:

  Tip voor de rode wangetjes. Ik maak een heel klein proeflapje van 10×10 cm.(meteen ook handig om te zien hoe je stekenverhouding is) daarop oefen je met rouge, lippenstift die je eerst op je wijsvinger heb gedaan en door dan zachtjes ermee op het lapje wrijven.
  Zelf gebruik ik de doosjes van Pan Pastel.

 4. missynicolekatje schreef:

  Wat leuk is die geworden

 5. Michelle schreef:

  Het blijven leuke patroontjes! Mijn dochtertje zou deze poes helemaal geweldig vinden, ze zit echt in zo’n dieren fase nu. Zo leuk!

 6. Myriam schreef:

  Oh zo’n leukerd! Prachtig, egaal gehaakt. Ben benieuwd naar je volgende knuffels.

 7. M.Th. schreef:

  Prachtig! Wat werk je precies ?. Ziet er perfect uit; complimenten.

 8. Gea schreef:

  Ik ken dat poesje, ben lid van de bieb, dus ik het poesje mauw ook gehaakt, die van jou is echt leuk zeg, ik heb alleen geen wimpers gedaan, ik vondt dat zelf niet leuk, ik ben benieuwd naar de andere diertjes, over een poosje kan ik het boekje weer lenen.

 9. Geke schreef:

  Het poesje is prachtig geworden! Haar patronen zijn prettig om volgen hé. En met vragen kan je ook altijd terecht op haar FB groep.
  Ik heb het katje ook gemaakt voor mijn nichtje, wel helemaal anders, in het zwart en wit omdat ie moest lijken op haar favoriete kat bij mijn ouders en met dubbele draad katoen omdat ie groter moest zijn. Moest je het leuk vinden om hem ook eens te zien, ik vul de link hieronder in.

 10. Connie schreef:

  Je mag inderdaad supertrots zijn. Erg mooi gemaakt. Ziet er leuk uit.

 11. Romy schreef:

  Wauw, die is echt heel leuk! Wat een schatje is het geworden. Ik vind die pootjes en het halsbandje ook superleuk.

 12. Anja schreef:

  Leuke poes weer, nog geen boek gekocht, maar deze maand komt het boek Christel Knuffels 2 uit en die ga zeker kopen

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL