Haken #90: Such simple sjaal (gratis haakpatroon)

5 reacties

 1. Yova schreef:

  Deze kleur staat je goed. Knap gedaan. Sjaal maken is niet éénvoudig om te doen. Knap!

 2. M.-Th. schreef:

  Ik durf nog steeds niet aan een sjaal te beginnen; bang dat het te moeilijk is. Maar nu misschien wel…..? Ben best een beetje jaloers 😉

 3. Morgaine schreef:

  hahahaha zo grappig toch? Jij en ik, ik ben dus van de sjaals, doe mij die maar, en dit is inderdaad naar wat ik zie een heel makkelijk patroon, het is voor mij dit, of lekker dus een mooie mandala, ben ik ook even mee gestopt, waar moet ik ze laten en koningsdag zal er wel niet inzitten zo wel, zie ik dan wel weer 😉

  Doe jij die knuffels maar! Doe ik de sjaals 😀

  X

 4. lifestylemommys schreef:

  Deze sjaal is ontzettend leuk en vooral in allerlei kleuren. Super gaaf gemaakt 😀

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.