Haken #83: Pica Pau Marcia Alpaca

10 Responses

 1. Rinske schreef:

  Hoe groot zijn de ponpons?

 2. Arjan schreef:

  Boek gekocht maar deze staat er niet in

 3. M.-Th. schreef:

  PERFECT deze Marcia Alpaca!!!

 4. Heidi schreef:

  Wat heel mooi is het geworden.

 5. Morgaine schreef:

  Het is weer erg leuk geworden, mijn laatste project, staat op FB, staat nog niet eens op blog, de mandala Amarins van Tricia homemade creations. 110 cm dit keer, yeah, eindelijk wat kleiner, hahaha staat nu in het keukenraam, is voorkant van het huis hier. 😉

  Ben hem nu weer aan het haken in andere kleur, en geen idee nog, of dochter die mooi gaat vinden voor in haar huisje, of dat ze wat anders gaat kiezen qua kleur en patroon.. maar die is bedoeld voor haar, anders raak ik hem vast wel kwijt of vind er weer een plekje voor.

  X

 6. Ooooooh deze is leuk! Wat een poepie zeg 😍😍😍

 7. Sofie schreef:

  Ik haakte deze alpaca ook al, zo mooi, vooral jouw pomponnetjes, die ik echter achterwege liet. Dit omdat ik nog niet de beste techniek vond om die zo mooi te maken.
  Ik ben gek op amigurumi en probeer dat ertussendoor wel eens eentje te haken. Poppy, het popje dat ik laatst haakte, vind ik wel mooi.
  Fijn weekend,
  Groetjes Sofie

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.