Haken #78: Neil de Narwal en Wendy de walvis #2

8 Responses

 1. Heidi schreef:

  Tis weer super mooi geworden.

 2. Oh wat een leukerd en leuk stelletje 🙂 Ik vind het altijd zo leuk zulke creaties te zien…

 3. Margaret schreef:

  Wat een leuk stel zo samen. Ik kan me voorstellen dat het met de staart even wat gepriegel was, maar het is prima gelukt.
  Sommige patronen bevallen zo goed dat ik ze vaker gebruik. Andere patronen vind ik leuk om één keer te haken en daarna wil ik weer iets anders haken. Ik weet niet precies waar dat aan ligt.

  Groetjes, Margaret

  • Els schreef:

   Bedankt voor je leuke uitgebreide reactie :-). Ik weet ook niet precies waaraan het ligt, maar vaak zijn het wel de makkelijkere patronen die ik nogmaals haak.

 4. Romy schreef:

  Wat zijn ze leuk allebei en dan al helemaal als setje! Ik vind de wimpers bij de roze walvis trouwens ook echt een superleuk detail.

 5. Morgaine schreef:

  Of ik een patroon weleens vaker haak.. hahahahaha ja… dit jaar zal het wat minder zijn, maar meestal in sept, start ik met de skull shawl, voor halloween en andere feesten 😉 En ja, dan doe ik niet anders dan meestal tot eind oktober ook nog, soms zelfs in november nog, ontelbaar inmiddels zeker 30+ keer gehaakt.

  Laat staan nu de mandala’s de Annabel nu al 2x, 1x nog de montana, maar de harten ervan, ook al vaker, voor kleinere ringen in het raam. 😉 Nu met een patroon bezig van pinterest zonder naam, heb hem voor een groot deel uit moeten halen, ik heb alleen een diagram, en geen tekst niks erbij, en natuurlijk zitten er foutjes in waar je pas achter komt als je volgt en dan toch niet uitkomt. Dus puzzel, nu lijkt het goed te gaan!

  X

 6. Connie schreef:

  Wat een leuk stel!

 7. lifestylemommys schreef:

  Die is schattig, vooral de roze is erg lief km te zien 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL