Knutselen: Knutselen met papierblokken

18 Responses

 1. Margreet Dijkstra schreef:

  Hoi vooral de roze kaarten vind ik heel mooi maar waar vind ik de beschrijving hoe je deze maakt? De hartjes zijn zo mooi naast elkaar gestanst!

  • Els schreef:

   Sorry, ik heb geen uitgebreide beschrijving van deze kaart. De hartjes maakt ik met mijn snij- en embossingmachine Love2craft en een hartjes snijmal. De snijmal plakte ik eerst vast met washi tape, voordat ik alles door de machine haalde.

 2. Creamiekie schreef:

  Ik heb ook een hele voorraad, maar gebruik het veelste weinig.

 3. Skyblog schreef:

  Leuke lay out heb je gedaan. Duidelijk geworden. Knutselen is zeker leuk om te doen. Action hebben zoveel spullen. Ik keek ook ernaar. Leuk gedaan om in te lijsten. Je kan zoveel dingen maken. Papier blokken is zeker leuk idee.

 4. Myriam schreef:

  Wat een leuke ideeën! Zelf ben ik ook verzot op papierblokken. Momenteel ben ik bezig aan een grote opruim van m’n knutselgerief. Ik heb veel te veel verzameld. 🙂

 5. M.-Th. schreef:

  Weer nieuwe ideeën, dank je wel.)

 6. Xandra Beneker schreef:

  Ik scheur vaak hoeken uit die papierblokken. Die plak ik dan in de hoek van een bullet journal pagina, om daar vervolgens iets op te stempelen of te schrijven. Zo maak ik met verschillende soorten bijpassend papier een layout voor als ik een leuke dag heb gehad

 7. Hilde schreef:

  Je beurt mensen echt op met jouw telkens inspirerende creaties. Zo ook nu weer. Ga straks ook opnieuw creatief aan de slag dankzij jou. ?

 8. Jantine schreef:

  Leuk hoor! Ik heb hetzelfde met papierblokken…kan ze niet laten liggen in de winkel.
  Ik maak vooral kaarten, maar ook wel cadeaudoosjes en aardigheidjes. Heerlijk, kan echt genieten van mooi dessinpapier!
  Groetjes
  Jantine

 9. Romy schreef:

  Wat een leuke ideetjes allemaal en ook een prachtig resultaat! Ik heb ook een flinke stapel papierblokken van Action liggen en vind het heerlijk om daar nu mee aan de slag te kunnen gaan. Dit is wat dat betreft wel dé tijd om lekker creatief bezig te zijn.

 10. Connie schreef:

  Altijd handig de papierblokken. Ik heb zo ook en gebruik ze vaak voor mijn kaarten. Nu weer nieuwe voorbeelden. ?

 11. Morgaine schreef:

  Uhhhh, ik heb ze eerlijk gezegd nog nooit bekeken, of gezien of is het mij opgevallen… Ik ga eens kijken als ik weer bij de Action ben, maar lekker rustig winkelen zit er niet bij, zeker niet bij de Action hier… dus even wachten nog.

  X

  • Els schreef:

   Ik ga de laatste weken ook nog maar 1x bij Action geweest. Gelukkig is het hier goed geregeld en als ik ga is het ook rustig.

 12. lifestylemommys schreef:

  Ik heb afgelopen jaar een paar bladen van zo’n groot papierblok gebruikt om traktatiedoosjes te maken voor de verjaardag van de tweeling ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL