Nieuwe hobby: strijkkralen plus mini review

33 Responses

 1. Vinz schreef:

  Wat leuk

 2. Vinz schreef:

  Graag gedaan van vinz

 3. Lisa schreef:

  Heel erg bedankt voor je review. Ik ga nu toch maar de duurdere halen voor mijn dochter van vier

 4. Anita | Mindjoy schreef:

  Nostalgisch! Ik heb dit vroeger ook vaak gedaan. Goed om te weten dat Action kralen toch niet zo goed zijn, soms is goedkoop ook duurkoop. En wat leuk die fruitonderzetters.

 5. Myriam schreef:

  Ik heb ook nog een doos met Hama kralen staan. Jouw onderzetters vind ik echt de max! Ik was nog van plan om zo’n onderzetters in fruit thema te haken, maar misschien is met strijkkralen toch beter. Dat kan je gemakkelijk afwassen en het is steviger. Ik ga je afbeelding pinnen en eens nakijken over welke kleurtjes ik beschik. 🙂

 6. Sammie schreef:

  Ik heb je vandaag getagd 🙂

 7. Inge schreef:

  Jaa dit deed ik vroeger ook. Toevallig zag ik die fruit onderleggers van strijkkralen laatst ook op Pinterest!

 8. Nathalie schreef:

  Dit Doet me echt zo denken aan vroeger.. En die Fruit onderzettertjes die je gemaakt heb zijn zoo leuk!
  Liefs Nathalie

 9. DinjaDONUT schreef:

  Ik vind het nog steeds een leuke hobby (kan je het wel een hobby noemen eigenlijk?) om te doen! Ik maak er vaak daarna ook nog sieraden van, of ik maak een strijkkralen bakje!

 10. twinkelbella schreef:

  Leuk zeg, vroeger heb ik dit ook veel gedaan. Erg leuk en vrolijk die onderzetters!

 11. Ziet er erg gezellig en zomers uit! Misschien een leuke activiteit voor op mijn werk, dus bedankt voor het idee.

 12. Jenn schreef:

  Wat leuk! Ik deed dat heel veel als kind.

 13. Klaartje schreef:

  Nu weet ik wat te doen met mijn oude strijkparels! Heel leuk idee!

 14. Sammie schreef:

  Ziet er super leuk uit, lekker zomers 🙂 Ik heb het vroeger wel vaak gedaan.

 15. Lieke schreef:

  Jeugdsentiment! Wat heb ik dat veel gedaan zeg. Als het goed is heb ik hier nog een hoop boekjes liggen met voorbeelden, dus als je nog meer wilt maken dan weet je me te vinden!

 16. Northflix schreef:

  Haha, ik ken ze nog! Ik heb hier nog allemaal frutsels liggen van mijn buurmeisjes!
  Ik kreeg dan op mijn verjaardag een plantje, een beer, of wat dan ook.
  Zelf heb ik dit al lichtjaren niet meer gedaan.

 17. Christien schreef:

  Ik denk dat figuurtjes leggen van strijkjkralen net zoiets is als kleuren voor volwassenen het is rustgevend als het lukt, maar waarschijnlijk wel frustrerend als het strijken niet goed lukt. In jeder geval een leuk tijdverdrijf.

 18. Leonie schreef:

  Ah dan ligt het dus niet aan mij dat ik de kralen van de action waardeloos vind 😛 Ik kreeg ze inderdaad ook niet goed gestreken en merkte dat niet allemaal even hoog zij nee. Dus ik heb nu ook maar hama gekocht. Nog niet geprobeerd maar daar wil ik binnenkort wel mee aan de slag

 19. Morgaine schreef:

  Ik vond het vreselijk, hahahaha Mijn kind heeft het ook gedaan maar dat schoof ik af naar oma, ze had daar dus de strijkkralen staan en deed het samen met mijn moeder weleens. 😉

  Ik ben meer van de ministeck, oke is eigenlijk bijna hetzelfde? Of toch niet, ik vind het wel heel leuk geworden wat jij hebt gemaakt, nooit aan gedacht om ze als onderzetters te laten maken of zo te gebruiken.

  X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL