Review: Action Bullet journal vs Leuchtturm1917

32 Responses

 1. Natascha schreef:

  Ik ben vanavond ook een beetje aan het spitten geweest. En ik dacht ook al van “Daar heb je toch niet specifiek een bulletjournal voor nodig? Maar of er nou weer dikke boeken zijn met blanco papier weet ik ook niet Ik wil namelijk niet in een dun schriftje werken. Die is bij mij zo vol. Maar ik lees best nog wel wat problemen over die journals.. Bij Bol komen boeken van € 13,00 er erg slecht af.

 2. Korina schreef:

  Hallo,
  Wat een leuke vergelijking. Ben zelf op zoek naar een goede bullet jornal en zou dus graag met die van de action willen beginnen want ja…mischien vind ik het wel helemaal niet leuk.
  Helaas kan ik die dus bij de Action’s in mijn buurt niet vinden. De medewerkers weten zelfs niet wat het is. ?

 3. Saskia schreef:

  Waar heb je die van de action gekocht? Ik kan hem nergens vinden bij action winkels in de buurt!
  (Ik woon in Beemster)

 4. Myriam schreef:

  Fijn dat je jouw ervaring deelt. Ben ook wel verbaasd dat de Bullet Journal van Action zo’n goede kwaliteit heeft voor zo’n lage prijs. Doet mij twijfelen om er ook aan te beginnen… 🙂

 5. DinjaDONUT schreef:

  Dat ziet er nog best goed uit voor de Action! En best apart dat bij je dure Leuchtturm1917 er sprake is van doordrukken en ghosting en dat het amper is bij die van de Action. Je zou juist van het dure verwachten dat het een betere kwaliteit is 😮

 6. Juliët schreef:

  Wel een beetje gek dat je zegt: “Wil je altijd al een bullet journal beginnen maar twijfelde je door de hoge aanschafprijs?” Want het kan ook gewoon in een schriftje. Het kan in elk boekje, want het is een systeem. Maar voor de rest een mooie review! Heel handig ook!

 7. Sanne schreef:

  Ik vind die softcover er echt leuker uitzien. Ben ze nog niet tegengekomen. Dringend nog eens gaan naar de action. 😉

 8. Jotje schreef:

  Ben benieuwd in welke plaats ze deze al in de Action hebben liggen. Hier wordt ik altijd heel gek aangestaard als ik ernaar vraag. Ze hebben er nog nooit van gehoord …

 9. My Little Happiness schreef:

  Nog steeds niet gevonden bij action bij mij helaas. Kwaliteit ziet er super goed uit zeg!

 10. M.Th. schreef:

  Zag die dure exemplaren toevallig vorige week bij de boekhandel liggen. Wat een hoge prijzen voor een bundeltje lege vellen papier, dacht ik nog. Fijn dat er van die voordelige bij Action te koop zijn en die bovendien ook nog van een betere kwaliteit papier zijn.

 11. Michelle schreef:

  wauw ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn van de Bullet Journal van de Action, top!

 12. A pinch of Jo schreef:

  Haha, ik heb ook toevallig net een Leuchtturm gekocht… Ben een mega beginner, maar wilde het meteen goed doen. Dacht ik. Maar had beter een weekje kunnen wachten dus 😉

 13. Sophie schreef:

  Haha net een dure mus aangeschaft!!!! Super stom natuurlijk, maar ja de mus is ook fijn

 14. Kootje schreef:

  Heel leuk super!

 15. Simone schreef:

  Wat een positieve review! Ik ben ook wel verrast van je indruk van de bullet journal van Action. Ik zou hem bijna kopen, alleen ik heb er niks mee haha!

 16. Jantine schreef:

  Klinkt goed zeg! Ik ga ook maar eens bij de Action kijken voor hun bullet journal.

 17. Selina schreef:

  Leuke blog heb je 😉 Ik heb je gespot doordat je reageerde op de mijne. Nog dankjewel voor je reactie 🙂

 18. Yolanda schreef:

  Fijn artikel! Zeker het niet doordrukken is een groot pluspunt. Hoe vind jij de al voorbedrukte eerste pagina’s van de bullet journal van de action?

 19. Carolien schreef:

  Vind hem echt heel mooi! Helaas hier en ook in de omgeving niet te krijgen. Maar een vriendin heeft hem wel kunnen scoren en nam er voor mij ook 1 mee. Zo lief! Vind de witte paginas persoonlijk ook mooier, en altijd fijn dat het papier dik genoeg is zodat het niet te veel doordrukt.

 20. Romy schreef:

  Wat leuk dat je de twee bullet journals met elkaar hebt vergeleken! Ik heb toevallig gisteren twee bullet journals bij Action gescoord en ben er ook helemaal weg van. Goed om te horen dat de kwaliteit zo te horen ook verrassend goed is!

 21. Anita schreef:

  Ik heb ze helaas nog niet kunnen scoren.

 22. Beebs and Moms schreef:

  Wat leuk dat je een review hebt al zo snel. Ik ben niet van de bullet journals maar wel steeds erg nieuwsgierig. Dit vond ik dus erg leuk!

 23. lifestylemommys schreef:

  Wat ben ik blij met jouw review! Nu weet ik zeker dat ik er een paar wil. Alleen nog wachten tot ze geleverd worden hier in de regio haha

 24. Giovanna Jansen schreef:

  Ik ben ook echt verrast dat die van Action eigenlijk beter is dan die Leichtturm1917! Vooral dat doordrukken en goshting is heel vervelend en gebeurd bij mijn Moleskine dotted ook. Ik blijf die ook gebruiken, maar daarna wil ik die van Action proberen. Bedankt voor de test en de tip!!

 25. Connie schreef:

  Woh, wat een verrassing dat Action deze ook heeft…….en voor dat geld! Het proberen waard!
  Bedankt voor de tip en ik ga het zeker proberen en oefenen……

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.