Reclame

Review: BoekenVoordeel Card making kit 8 cards Minnie Mouse

Review Card making kit 8 cards Minnie Mouse disney BoekenVoordeel
Reclame

Een paar weken geleden plaatste ik op mijn blog een shoplog van BoekenVoordeel. In dit artikel een review van het knutselartikel, Card making kit 8 cards Minnie Mouse.

Benieuwd naar wat ik nog meer kocht bij BoekenVoordeel?

Kijk dan vooral in deze uitgebreide shoplog: Shoplog: Knutselspullen BoekenVoordeel (jan 2024) 

BoekenVoordeel Card making kit 8 cards Minnie Mouse, € 11,49

Misschien denk je zo’n set al eens gezien te hebben op mijn blog en dat klopt. Ik kocht al eens eerder de set voor het maken van 8 kaarten in het Disney thema ‘101 Dalmatiërs’. Zie mijn artikel: Review: BoekenVoordeel Card making kit 8 cards 101 Dalmatians. Ik hou gewoon van dit soort complete setjes.
Shoplog BoekenVoordeel 2024 knutselspullen minnie mouse kaarten maken

De set bevat:

 • Designpapier, 6 vellen
 • Effen gekleurd papier, 4 vellen
 • Papier met teksten
 • Papier met nog wat afbeeldingen die je zelf moet uitknippen
 • Die-cuts vellen, 2 vellen
 • 8 witte kaarten (12,5 x 17,5 cm)
 • 8 enveloppen
 • Inspiratievel
 • Dubbelzijdige tape
Advertentie

Alles ziet er weer goed uit!
Kaarten Minnie Mouse Disney voorbeelden Boekenvoordeel

Aan de slag met de set om kaarten te maken in het Disney thema ‘Minnie Mouse’

Bij het maken van de kaarten gebruikte ik alleen afbeeldingen en papier uit deze set. Dus als je deze set heb kun je de kaarten die ik heb gemaakt ook maken. Ik gebruikte verder standaard knutselspullen zoals een schaar, Pritt en foamtape. Ik gebruikte bij het maken van mijn kaarten het inspiratievel niet. Ik ging zelf aan de slag.

Als eerste verdeelde ik de grote afbeeldingen met Minnie Mouse over de 8 kaarten. Er zijn genoeg grote afbeeldingen dus op sommige kaarten zitten zelfs 2 afbeeldingen :-). Als je nog blanco kaarten hebt, kun je er ook voor kiezen om meer kaarten te maken met daarop maar één grote afbeelding. Er zit daarvoor genoeg papier in de set als je alles netjes op maat snijdt en je restjes niet weggooit. Dat was wel anders bij een set waar ik laatst een review over schreef… daarin zaten bijna geen grote afbeeldingen, zie Review: Studio Light Gorjuss Craft Set card making set.

Daarna pakte ik alle vellen papier, dus het effen gekleurd papier en het designpapier. Per grote afbeelding keek ik welke kleuren/designs mooi paste. Bij alle kaarten gebruikte ik twee verschillende gekeurde papiertjes. Elk stuk papier snee ik precies op maat zodat ik één velletje papier voor meerdere kaarten kon gebruiken.

De kaarten zette ik vervolgens in elkaar met Pritt en foam tape.

Advertentie

Dit zijn mijn kaarten in het thema Minnie Mouse geworden:
Knutselen kaarten Minnie Mouse Disney Boekenvoordeel

Kaarten Minnie Mouse Disney inspiratie

Kaarten maken Minnie Mouse Disney

Kaarten Minnie Mouse Disney card making set

Minnie mouse disney kaarten maken boekenvoordeel

Advertentie

Review boeken voordeel kaarten maken disney

Minnie mouse disney kaarten maken boekenvoordeel

Kaarten Minnie Mouse Disney knutselen

Review BoekenVoordeel Card making kit 8 cards Minnie Mouse, € 11,49

Over deze set om 8 kaarten te maken in het thema ‘Minnie Mouse’ ben ik ook enthousiast. Eigenlijk net zoals bij de set van de ‘101 Dalmatiërs’ die ik eerder maakte. De kwaliteit van de kaarten en enveloppen is goed. De afbeeldingen zijn leuk. Er zit genoeg papier in de set. Met alles samen in de set kun je makkelijk 8 leuke kaarten maken. Ik kan dus deze set aanraden om te kopen.

© Nobody ELSe

Reclame

8 reacties

 1. Mooie reeks kaarten.
  Al zijn ze niet moeilijk, je bent er toch even bezig met uitzoeken en maken. Maar dat is natuurlijk de hobby haha

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.