Reclame

Review: HEMA Nijntje DIY Paashangers van gips

Review HEMA Nijntje DIY Paashangers van gips
Reclame

Zoals je misschien wel weet ben ik gek op HEMA, knutselen en Nijntje. Dus toen ik deze Nijntje DIY paashangers zag, heb ik deze gelijk gekocht. In dit artikel mijn review over deze Nijntje knutselset paashangers van gips.

HEMA Nijntje DIY Paashangers

Bij HEMA kocht ik deze Nijntje DIY Paashangers €4,50. In de set zitten 3 gipsen Nijntje hangers, 4 kleuren verf en twee kwastjes. Op het eerste gezicht ziet alles er netjes uit. Alleen de kwastjes leken mij niet zo fijn, ik ben aan de slag gedaan met mijn eigen kwasten.
Review HEMA Nijntje paashanger gips

Review HEMA Nijntje knutselset Paashangers van gips

Aan de slag met de HEMA Nijntje DIY Paashangers

Ik besloot om van mijn Nijntje paashangers traditionele Nijntjes te maken. De truitjes maakte ik oranje, geel en blauw. Al snel merkte ik helaas dat de verf helemaal niet netjes dekt. De verf heb ik niet verdund en ik werkte gelijk vanuit het potje.
HEMA Nijntje DIY Pasen Knutselen review
Helaas had ik heel veel laagjes verf nodig om de verf bijna te laten dekken. Ik wilde namelijk net zoals bij Nijntje echt een mooi dekkend kleurvlak. Er zit ruim voldoende verf bij om meerdere lagen verf aan te brengen. Door het aanbrengen van meerdere lagen verf zijn de lijnen van het truitje niet zo strak geschilderd als ik zou willen. Lastig om niet uit te schieten.

Advertentie

Met een zwarte gelpen maakte ik de snuit en ogen van Nijntje. Deze zit niet in de set. Alleen de kleuren blauw, oranje, geel en groen, en daarin wilde ik niet de ogen en snuit van Nijntje.
HEMA Nijntje DIY Paashangers van gips knutselen

Review HEMA Nijntje DIY Paashangers

De prijs van € 4,50 vind ik best wel prijzig. Dit zal waarschijnlijk ook liggen aan het feit dat het een Nijntje artikel is. Vorige jaar testte ik van Action een soort gelijk artikel: Review: Action Maak je eigen figuurtjes voor Pasen van gips. Deze set was groter en ook de helft goedkoper. Action verkoopt dit jaar een vergelijkbare set.

Voor deze prijs had ik eigenlijk wel betere verf en kwastjes verwacht. Toch ben ik enthousiast. De hangers van Nijntje zijn leuk, en met wat extra lagen verf ziet het er mooi uit. Voor Nijntje fans zoals ik, zeker een aanrader.

Wat vind jij van de Nijntje DIY Paashangers?

© Nobody ELSe

Reclame

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.