Review & inspiratie: Decotime kerst Luxe papierblok

19 Responses

 1. Ine Hendriks schreef:

  Hallo ik vind de kaarten geweldig . Ze maken kan ik op deze manier wel. Zelf heb ik nooit ideeen helaas. Maar dit is gewoon super leuk om te doen met een prachtig resultaat. . Dank je voor deze pagina. ik ben er super blij mee.
  Ine Hendriks

 2. Jantine schreef:

  Heel mooie kaartjes, Els. Ik kom in de verleiding om naar Action te gaan…maar ik wil eigenlijk eerst wat oudere spullen uit de kast opgebruiken ?
  Ziet er echt of uit, dit blok.
  Groetjes
  Jantine

 3. wil ploioij schreef:

  super kaartjes gaat kijken of het blok er nog is ga zo door

 4. Geke schreef:

  Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt met deze blok! Echt inspirerend!
  Bij onze Action lag deze blok er niet (meer) helaas toen ik er vorige week was, anders had ik misschien wel een uitzondering gemaakt voor mijn knipvellenkoopstop.
  (ofwel heb ik het niet gezien want het is er altijd best een rommel tegenwoordig)

 5. Morgaine schreef:

  Dit is heel gewoon hoor, om daar nu al mee bezig te zijn als je ze zelf maakt, heb wel mee gemaakt dat mijn moeder midden in de zomer al zat te borduren, kerstkaarten dus, om ze af te krijgen voor het opsturen in december. In mei kopen, in de vakantie van juni of juli starten op vakantie adres, hahahaha

  Kortom, jij bent laat zelfs, en in de confectie hetzelfde, zitten ze nu nog met de winterkleding… herfst is al voorbij daar, en midden in de winter, komt de nieuwe zomercollectie binnen… ook voor babies en zwangeren, alle confecties…. heel normaal.

  X

 6. Ann VERSTREKEN schreef:

  Hallo Els,
  Ik wil je graag eens eventjes zeggen dat ik je mailtjes vol leuke ideetjes altijd zeer op prijs stel. Ook ben ik zot van vilt en naai- en haakwerkjes. En met onze twee drukke zaken hoop ik elke dag toch ooit eens wat meer tijd te hebben om zoveel moois te maken zoals jij. Ook de kaartjes die je maakt zijn altijd mooi. Ik ben ook al de snijmachine gaan kopen in de Action en maandag ga ik vlug voor de kerstblok. Ze moesten jou een dikke procent geven bij Action want de reclame die jij voor hun maakt is onbetaalbaar!
  Het maakt iedere keer mijn avond goed als ik weer eens een mailtje van jou in mijn mailbox vind!
  Heel veel creatief plezier en een DIKKE MERCIE !!!
  Liefs,
  Ann

 7. Mieke Keijers schreef:

  Wat een mooie kaarten. Fijn dat jij wat voorbeelden ter inspiratie hebt gemaakt. Ik ga fauw naar de Action voor weer zo’n mooie blok.

 8. Yova schreef:

  Papierblok hen jij mooie kaarten van gemaakt. Erg leuk gedaan. Creatief ben je!! Deze reis doen we geen kerst. Omdat rot jaar voor ons.

 9. Jeannette Janssen schreef:

  Echt ontzettend leuk al die kaarten. Daar krijg ik inspiratie van.

 10. Romy schreef:

  Wat een leuk papier zeg en vooral onwijs mooie kaarten ook! Ik hoorde van een vriendin al dat de papierblokken voor kerst echt weer de moeite waard zijn 🙂

 11. Tonny Roede schreef:

  Dank u wel voor de mooie voorbeelden ,nu ga ik ook zo’n blok kopen en ga ik het eindelijk ook doen ,zelf kerstkaarten maken

 12. Connie schreef:

  Woh, wat een mooie kaarten. Binnenkort ook weer eens aan de Kerstkaarten beginnen. Voor je het weet is het alweer kerst.

 13. christiane schreef:

  wat een créatief mens ben je toch !! steeds geef je mij de moed om er aan te beginnen !!
  dank je wel voor zoveel inspiraties,! Steeds blij en verrassend kijk ik uit naar jouw mail.
  lieve knutselgroetjes uit Brugge
  mevrouw Decoster Christiane

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.