Reclame

Review: Mijn bullet journal stempels, MUS

Review Mus mijn bullet journal stempels
Reclame

Review Mus mijn bullet journal stempels
Vandaag heb ik een review van stempels die speciaal voor gebruik in een bullet journal zijn. Dit zijn de ‘Mijn bullet journal stempels’ van MUS. Ik vertel welke stempels erin zitten, wat ik ervan vind en laat voorbeeld pagina’s uit mijn bullet journal zien die ik met behulp van deze stempels heb gemaakt.

Mijn bullet journal stempels van MUS

Deze stempelset kocht ik op bol.com voor € 14,99. Dit doosje bevat 3 A5 vellen met diverse stempels, een stempelblok en een stempelkussen.

Misschien ken je deze soort stempels nog niet. Deze doorzichtige stempels zijn clear stamps. Omdat de stempels doorzichtig zijn, kun je goed zien waar je ze stempelt. Je kunt met deze stempel daarom heel nauwkeurig werken. Clear stamps gebruik ik graag in mijn bullet journal maar ik gebruik ze ook vaak om kaarten te maken.

Advertentie

Het werken met clear stamps is erg makkelijk. Leg de gewenste clear stamps op een acrylblok (deze zit erbij). De stempel plakt uit zichzelf vast. Daarna kun je stempelinkt op de stempel doen. Zorg dat de inkt echt goed op je stempel zit. Ik gebruik graag watervaste Memento inkt (te koop bij BoekenVoordeel). Deze kun je na het afdrukken inkleuren met stiften zonder dat de inkt gaat uitlopen. In het doosje van ‘mijn bullet journal stempels’ zit gewone inkt. Na het gebruik van de stempel, maak je de stempel schoon met een babydoekje (zonder olie of alcohol). Als laatste haal je de stempel van het acrylblok en kun je een andere stempel pakken.
review mus bullet journal stempels verpakking
Voor 3 velletjes stempels, acrylblok en stempelkussen is dit setje niet goedkoop, maar toch heb ik deze aangeschaft. Stempels kun je namelijk steeds opnieuw gebruiken. Verder zijn deze stempels voor een groot deel Nederlands. Dit vind ik erg fijn omdat de meeste teksten die ik schrijf in mijn bullet journal in het Nederlands zijn. Zo past het goed bij elkaar.
review mus bullet journal stempels inhoud
Voorbeelden van Nederlandse stempels zijn de maanden en dagen in twee verschillende lettertypes. Ook is het standaard maandkalendertje met de begin letters van de Nederlandse dagen.
review mus bullet journal stempels nederlands
Verder zitten er in de set andere handige stempels voor in een bullet journal zoals stempels van banners, vlaggetjes, icoontjes, cijfers, quotes (wel Engels) en spreekballonnetjes.
review mus bullet journal stempels iconen

Inspiratie pagina’s

Natuurlijk heb ik mijn stempels al gebruikt :-). Mijn opzet voor de maand mei heb ik er grotendeels mee gemaakt. Ik werk graag een beetje vooruit met de basis pagina’s. Mocht ik even minder tijd hebben, loop ik iets voor :-).

Aftelkalender verjaardag
Als eerste maakte ik een aftelkalender voor mijn verjaardag. Ik gebruikte de ronde stempels met cijfers om af te tellen naar mijn verjaardag 29 mei. Deze stempels heb ik eerst heel voorzichtig van elkaar los geknipt. Los ga ik ze veel vaker gebruiken dan aan elkaar. En ze lijken zo net confetti. Daarnaast gebruikte ik nog een stempel met een banner en eentje met een hartje.
Bujo mei verjaardag aftelkalender eenhoorn
Mood tracker
Voor de maand mei maakte ik ook al een mood tracker met deze stempels. Ik maakte een vlaggenlijn. Met de stempel van een vlaggetje ging dit erg snel en de vlaggetjes zijn mooi gelijk.
Bujo mei verjaardag mood tracker vlaggetjes slinger
Foto’s van de maand pagina
Als laatste maakte ik ook de basis voor de pagina ‘Foto’s van de maand’ met stempels. Op deze pagina plak ik aan het eind van de maand foto van die maand. Voor deze pagina gebruikte ik de volgende stempels: standaard maandkalendertje, Mei, slingers, banner, tekstwolkjes en een quote. In de tekstwolkjes kan straks uitleg komen over de foto :-).
Bujo mei verjaardag fotos van de maand

Conclusie Mijn bullet journal stempels van MUS

Voor mij zijn de stempels erg geschikt en het geld waard. Ik ga deze regelmatig gebruiken in mijn bullet journal, maar ook met kaarten maken. Ik vind de Nederlandse stempels echt heel fijn. Verder is de kwaliteit goed en drukken de stempels prima af.

Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

5 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.