Shoplog: Action knutselspullen + mini reviews

9 Responses

 1. Ria Scholtes schreef:

  Met al die leuke , practische dingetjes heb je mij weer hebberig gemaakt. Nu nog kijken hoe ik ze kan bemachtigen !

 2. Maya schreef:

  Ik greep helaas mis bij de action voor het lichtbord… maar gelukkig had Aliexpress ze ook en zelfs nog iets goedkoper 🙂 Voor embossing is die van mij te kwetsbaar… echt om dingen over te trekken en om afbeeldingen te pellen die ik met de silhouette cameo heb gesneden.

 3. jolien schreef:

  ik zou zo graag zo een led licht pad hebben maar overal bij action uitverkocht, zouden deze nog terug komen of zijn ze ergens te koop voor ongeveer dezelfde prijs dan bij action? Bij bol.com is het véél duurder…

 4. Els schreef:

  Nee, ik denk dat het voor embossen niet stevig genoeg is helaas.

 5. Geke schreef:

  Wat een leuke aankopen!
  Dat ledboard twijfel ik wat over. Zou het stevig genoeg zijn om op te kunnen embossen omdat je daar toch wel wat druk op uitoefent? Nu gebruik ik een ouderwets lichtbakje dat ik ooit eens in kruidvat gekocht heb toen ik begon met kaartjes maken, maar dat staat niet altijd zo stabiel en wordt op de duur best warm.

  Mijn laatste aankoop, creatief dan toch, was een setje twinmarkers in kleuren die ik nog niet had. De andere aankopen ga ik je wegens saai huishoudelijk, besparen 😉

 6. Simone schreef:

  Dat ledlicht pad ziet er ook heel handig uit voor diamond painting! Hopelijk is hij een bijzondere ons ook, dan neem ik hem meteen mee.

 7. Cathy Reymen schreef:

  Leuke beschrijvingen.
  Ik kocht bij Action 3 bullets, zo een grote blok met dat mooi geprint papier, een blok strookjs papier in vele kleuren, vierkante kaarten, een klein geodriehoekje en er staat nog van alles op mijn verlanglijstje.
  Veel knutsel plezier.

 8. Romy schreef:

  Die bullet journals zijn zo mooi! Helaas kon ik ze gisteren niet vinden bij onze Action. Wel nam ik wat leuke stickers, pennen en nieuwe washi tape mee. Ook leuk! Dat lichtbord is ook mooi en handig, zeg!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL