Shoplog: Action knutselspullen + mini reviews

Action shoplog knutselspullen review DIY Creatief
Reclame

Action shoplog knutselspullen review DIY Creatief
Vandaag heb ik weer een kleine Action shoplog. Daarnaast vertel ik van sommige aankopen ook gelijk mijn ervaring in een mini review :-). De Action heeft weer zoveel leuke nieuwe producten!

Bullet journal, € 1,99

Deze bullet journal heb ik niet gekocht. Ik werk momenteel nog graag in mijn Leuchttrum. Maar voor degene die vorige keer misgrepen, de Bullet journal van de Action is er weer! Vorige keer waren ze heel snel uitverkocht en het is echt een aanrader. Lees mijn eerdere review: Action Bullet journal vs Leuchtturm1917
Action shoplog bullet journal

LED licht tekenbord, € 12,95

Na lang twijfelen toch maar de LED-Light Pad gekocht. Ik ga dit tekenbord met licht denk ik niet heel veel gebruiken, maar heb toch al regelmatig tegen het raam aan gestaan om iets over te treken voor diverse knutselprojecten.
Action shoplog led licht tekenbord

Mini review LED licht tekenbord
Natuurlijk heb ik het ledbord wel even goed getest. Er zit een usb kabel + stekker bij, maar je kunt er ook voor kiezen om de usb kabel aan te sluiten op een powerbank. Op de eerste foto het tekenbord met het licht op maximaal en een zelfgetekende quote met zwarte fineliner.
Action LED licht tekenbord
Op deze foto ligt er 1 A4tje op, van 80 grams papier
Action LED light tekenbord test
Op deze foto liggen er 2 A4tjes op, van elk 80 grams papier. Dus gelijk aan een vel van 160 grams.
Action LED licht tekenbord review
Op deze foto liggen er 3 A4tjes op, van elk 80 grams papier. Dus gelijk aan een vel van 240 grams.
Action LED licht tekenbord ervaring
Op deze foto liggen er 4 A4tjes op, van elk 80 grams papier (Dus gelijk aan een vel van 320 grams). Zoals je ziet kan je hier ook nog goed mee werken.
Action LED licht tekenbord kwaliteit
Over de kwaliteit en duurzaamheid kan ik helaas nog niks zeggen. Maar het voelt degelijk aan.

Maak je eigen armband, € 0,99

Advertentie

Dit DIY pakketje lag bij de knutselspullen voor kinderen. Maar omdat ik de laatste tijd zoveel sieraden aan het maken ben, leek het me leuk om dit ook eens te proberen.
Action shoplog DIY Naam armbandjes

Mini review ‘Maak je eigen armband’
Aangenaam verrast was ik toen ik zag dat je niet 2 maar 6 armbandjes kunt maken. Ook zaten er veel meer letters bij :-)… Misschien had ik ook de inhoud kunnen lezen, maar dat had ik niet gedaan ;-).
Action DIY Naam armbandjes inhoud
En dit armbandje heb ik al gemaakt volgens de instructies. Ik ben er blij mee.
TIP: Als het rijgen van de kralen niet zo makkelijk gaat, kun je de uiteindes van het koord even in het vlammetje van een aansteker houden. Let daarbij wel op met kinderen!
Action DIY Naam armbandjes eindresultaat
Zeker een aanrader om te kopen! 6 armbandjes maken voor 99 cent is natuurlijk geen geld :-).

Decoratie setje, diverse knutselspullen, € 0,99

Voor sieraden maken zoek ik altijd nieuwe leuke dingen. Vooral de kwastjes onderin vond ik echt leuk.
Action shoplog decoratie set

Ibiza bedelset, € 1,89

Ook voor het sieraden maken, leuke bedeltjes en kwastjes die bij elkaar passen.
Action shoplog ibiza bedel set

Houten hobby kralen, € 0,68

Deze kralen kocht ik om te proberen om sleutelhangers mee te maken. Ik weet nog niet precies hoe, maar dat moet goed komen :-).
Action shoplog houten kralen sieraden

Binnenkussen 45×45 cm, € 1,80

Nu denk je waarom heb je die nodig… de vulling van deze kussens gebruik ik om mijn gehaakte beestjes op te vullen. Dit is veel goedkoper dan vulling in een knutselwinkel kopen.
Action_shoplog vulkussen vulling haken

Lijmroller, € 0,98

Advertentie

Voor mij onmisbaar in mijn bullet journal. Plakt goed en geeft geen vlekken!
Action shoplog lijmroller

Wat heb jij laatst bij de Action gekocht?

© Nobody ELSe

9 reacties

 1. Ik greep helaas mis bij de action voor het lichtbord… maar gelukkig had Aliexpress ze ook en zelfs nog iets goedkoper 🙂 Voor embossing is die van mij te kwetsbaar… echt om dingen over te trekken en om afbeeldingen te pellen die ik met de silhouette cameo heb gesneden.

 2. ik zou zo graag zo een led licht pad hebben maar overal bij action uitverkocht, zouden deze nog terug komen of zijn ze ergens te koop voor ongeveer dezelfde prijs dan bij action? Bij bol.com is het véél duurder…

 3. Wat een leuke aankopen!
  Dat ledboard twijfel ik wat over. Zou het stevig genoeg zijn om op te kunnen embossen omdat je daar toch wel wat druk op uitoefent? Nu gebruik ik een ouderwets lichtbakje dat ik ooit eens in kruidvat gekocht heb toen ik begon met kaartjes maken, maar dat staat niet altijd zo stabiel en wordt op de duur best warm.

  Mijn laatste aankoop, creatief dan toch, was een setje twinmarkers in kleuren die ik nog niet had. De andere aankopen ga ik je wegens saai huishoudelijk, besparen 😉

 4. Leuke beschrijvingen.
  Ik kocht bij Action 3 bullets, zo een grote blok met dat mooi geprint papier, een blok strookjs papier in vele kleuren, vierkante kaarten, een klein geodriehoekje en er staat nog van alles op mijn verlanglijstje.
  Veel knutsel plezier.

 5. Die bullet journals zijn zo mooi! Helaas kon ik ze gisteren niet vinden bij onze Action. Wel nam ik wat leuke stickers, pennen en nieuwe washi tape mee. Ook leuk! Dat lichtbord is ook mooi en handig, zeg!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.