Tutorial: Honeycomb van vilt ★

10 Responses

 1. Wat zien de honeycombs er leuk uit. Leuk dat je er stap voor stap foto’s van hebt gemaakt.

 2. dirk1heidi schreef:

  Wat super leuk is dat.

 3. Oh wat leuk! Ik ken ze alleen van papier maar deze van vilt zien er ook goed uit en een stuk minder kwetsbaar denk ik. Lijkt me leuk om op te hangen ergens in een hoek in het huis, of op de kamer van de kindjes 😉

 4. Michelle schreef:

  Ik vind ze heel zomers, leuk om aan een veranda of boven een loungeset te hangen!

 5. Daenelia schreef:

  Oww, en als ik ze in het mini maak, passen ze in mijn poppenhuis!

 6. Ziet er erg leuk uit. Volgens mij heb ik vroeger zoiets van papier gemaakt…

 7. jeapiebel schreef:

  Dit heb ik ooit vroeger gemaakt op school, maar wel van papier. Ik vind het altijd erg leuk als ik handwerk zie zoals wat jij doet. Hand made is bijzonder, maar als kind vind ik het vreselijk om te doen. Hihi.

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leukerds weer! Vind ze er van vilt eigenlijk veel leuker uitzien dan papier. Ook duurzamer en gaan niet kapot!

 9. Oh, wat leuk! Supertof voor feestjes!

 10. Connie schreef:

  Inderdaad leuk. Erg decoratief en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Ik had er nog nooit van gehoord. Nu wel ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.