Tutorial: Schildpad Vilt ★

2 Responses

 1. Nadia schreef:

  Erg leuk dit! Een vriend van me houd van schildpadden en is zaterdag jarig dus dit ga ik zeker eventjes maken. Ook zag ik het olifantje en die ga ik ook maken voor mijn vriendin die gek is van olifantjes, zij was afgelopen zaterdag jarig maar daar kon ik niet bij zijn dus gaan we dit een keertje inhalen. Haha. Heel erg bedankt!

  • Els schreef:

   Graag gedaan. Erg leuk om te lezen dat je ze gaat maken. Wat lief dat je ze daarna cadeau geeft. Daar moeten je vrienden heel blij mee zijn :-)!

   Als je wilt kun je me altijd een foto sturen van je beestjes, ik plaats op mijn site ook artikelen met foto’s van bezoekers.

   Heel veel succes, als je vragen hebt hoor ik het graag.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL