Borduren #1: Compleet borduurset Tijger AliExpress

24 Responses

 1. Linda schreef:

  Ik ben me er ook in gaan verdiepen en heb vandaag mijn pakketje van alie binnen, maar kan het zijn dat je draad te kort kwam omdat ik zie dat je die draadjes moet opsplitsen? Dus 1 draadje bestaat bijvoorbeeld uit 6 of 5 dunne draadjes

  • Els schreef:

   Dank je wel voor je lieve reactie :-). De draden had ik wel opgesplitst naar 3x 2 draden. Gelukkig had ik alleen de groene te kort en heb ik het poesje verder wel kunnen maken :-). Veel borduurplezier :-)!

 2. Hobbytijd schreef:

  Wat een leuk borduursetje. Ik heb het ook jaren gedaan. Heerlijk rustgevend.
  Vr. groeten,
  Marieke van Zwieten

 3. dirk1heidi schreef:

  Wauw super mooie…
  Vroeger heb ik dat ook nog zo veel gemaakt..

 4. Sheila schreef:

  Maar hij is wel erg schattig!! Irritant als je garen op zijn, zeg. Ik zou dat dus niet zomaar in huis hebben.

 5. Inge schreef:

  Ooooh dit is lang geleden! Toen ik op de basisschool zakte borduurde ik nog wel eens, maar dat is al eventjes geleden. 🙂 Jammer dat het tegenviel en ook jammer dat het voorgedrukt is.. met een duidelijk patroon kan ook iedereen borduren! 🙂

 6. Brilliantnails schreef:

  Je hebt helemaal gelijk, wat moet je nou met zon nummer in de hoek? vind hem ook niet zo mooi en verfijnd. Voor mijn moeder heb ik weleens marjolein bastin gekocht bij pipoos en dat is echt mooi.

 7. Yolanda schreef:

  Jammer dat het pakketje tegenviel. Maar ik denk dat het voor kinderen misschien wel handig is als het is voorbedrukt. Het zwarte nummer in de hoek is wel heel erg storend.

 8. Michelle schreef:

  Leuk om eens uit te proberen maar vaak ben ik niet zo’n fan van dit soort pakketjes.
  Maar om te proberen zijn die kleine prijsjes dan wel weer fijn. Ben benieuwd welk borduurpakket/patroon je hierna gaat maken 🙂

  • Els schreef:

   Ja, om te proberen was dit leuk, maar voor nu wil ik ook wel echt wat anders. Ik maak eerst het tweede pakketje van Ali nog, maar daarna heb ik al leukere patronen gezien op pinterest ?.

 9. zazazoobeauty schreef:

  Wat is dit leuk zeg. Ik wist helemaal niet dat je dit bij ome Ali kon bestellen!

 10. Myriam schreef:

  Borduren vind ik wel leuk om te doen. Ik heb nog enkele borduurpakketjes liggen, maar ben er nog steeds niet aan begonnen. Lijkt inderdaad in 1 2 3 klaar, maar niets is minder waar. 🙂
  Het is inderdaad rustgevend, borduren op kaarten doe ik wel af en toe.

 11. Thea schreef:

  Ik wilde ook bij AlIExpress bestellen, maar ga dan geloof ik toch maar voor het wat duurdere pakket en koop dan de borduurstra maar hier lokaal en het garen ook. Ik heb nog een heel lief patroontje van toen de kinderen klein waren. En verder misschien nog in mijn oude Ariadnes. Enne idd, merk ook dat borduren (naast namen, breien en haken) erg verslavend werkt. Maar ook zeer rustgevend ☺

 12. Wat een leukerd! Ik heb helemaal niets met borduren. Heel trauma aan overgehouden door een hele nare juf in mijn schooltijd. Plus ik het er gewoon weg het geduld niet voor, maar vind de creaties altijd wel super mooi<3

  • Els schreef:

   Geduld is wel belangrijk inderdaad. Maar wat jammer van die nare juf! Zo heb ik een hekel overgehouden aan foto’s in de doka zelf afdrukken.

 13. Romy schreef:

  Het resultaat is heel erg leuk! Inderdaad jammer van dat nummer in de hoek en balen dat je niet genoeg garen in het pakketje hebt zitten. Borduren heb ik zelf al lange tijd niet meer gedaan, maar volgens mij is het een heerlijk rustgevende bezigheid.

 14. Morgaine schreef:

  whahaha als je het eenmaal te pakken hebt en echt een mooi goed pakket hebt uitgezocht, ja 😉 het kost wel wat hoor, bij alie express is troep als ik zo vrij mag zijn, de prijzen zijn er naar. Lanarte, en ook Ancher trouwens, gaat levens mee, overerven is gewoon mogelijk 😉

  • Els schreef:

   Ik ga eens kijken. Ga ook nog het andere pakketje maken van Ali Express en heb stiekem al een collega in Amerika gevraagd om DMC te kopen voor een patroon die ik heb gezien :-). Is veel goedkoper in Amerika hoorde ik.

 15. Morgaine schreef:

  hahahaha ja, wat vind ik van borduren het is net zo verslavend als haken, ik heb er zoveel gemaakt, ooit gestart als kind met voorbedrukt, ook van Scheepjes geloof ik, met Pluto kussen, maar die was helemaal vol dus bleef er niks over van wat eronder zat 😉

  en later telpatronen, mijn eerste telpatroon was de geboortetegel voor mijn dochter op komst, daarna paar pakketten voor mijn moeder af gemaakt en weer later, Sneeuwwitje heel groot voor dochter, die staat hier nog 😉

  Maar ook Tut anc amon en nu ligt er nog een Nefirtiti dus Egyptisch, maar ook geisha’s in vier seizoenen heb ik nog liggen, maar dan wel gewoon uit Nederland en die zijn prijzig, echter qua garen hou ik altijd zoveel over dat ik weet dat ik ze een tweede keer kan maken. 😀

  Waarom ik niet meer borduur? Omdat mijn handen dat niet meer kunnen, na enige tijd trekken miijn vingers in de kramp.. daarom ben ik helaas gestopt.

  Mijn absolute merk? Lanarte : https://www.borduurpakkettenwinkel.nl/borduurpakket-merken/lanarte.html

  • Els schreef:

   Oke…. dus kans op voor mij op weer een nieuwe verslavende hobby? Leuk dat je ook zo van borduren hielt :-). Ik ga eens naar je link kijken :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.