Borduren #5: Veer van Xenos

Borduurpakket xenos borduren veer
Vandaag laat ik je mijn laatste borduurprojectje zien. Een veer uit een borduurpakket van Xenos. Deze kocht ik afgelopen zomer in de opruiming voor € 0,69. Het is een compleet pakket met garen, borduurring, borduurpatroon en stof. Benieuwd naar hoe ik deze veer maakte?

Aan de slag met de veer

In de verpakking van het borduurpakket zat een ring, daarin heb ik de stof gedaan. Omdat ik wilde zien of de veer goed paste, ben ik begonnen met blauw. Helaas had ik het niet goed uitgemeten en zit de veer iets te ver naar onder.

Ik gebruikte van het garen 3 strengen in plaats van 2. Dit had ik misschien beter niet kunnen doen. Weet ik dat ook weer ;-).
Borduren xenos veer begin opzet blauw garen
Na het blauwe garen ging ik verder met licht groen en wit. Ik heb dus tussendoor niet van kleur gewisseld. Dit maakt het patroon volgen wel iets moeilijker, maar ik hou niet zo van kleur wisselen ;-).
Borduren xenos veer groen wit garen
Hierbij is licht blauw toegevoegd.
Borduren xenos veer close up detail

Het eindresultaat

Als laatste gebruikte ik donker groen en paars en was de veer af. Ik vond het een leuk compleet pakketje. Als Xenos nieuwe borduurpakketjes zou verkopen, zou ik die zeker willen kopen.
Borduren xenos veer eindresultaat

Borduurpakket xenos veer detail eindresultaat

Koop jij wel eens een compleet borduurpakketje?

Gerelateerde artikelen:

Borduren #4: Kerstmis
Borduren #3: Geometrische vlinder
Borduren #2: Compleet borduursetje poes AliExpress
Borduren #1: Compleet borduurset Tijger AliExpress

© Nobody ELSe

Tags: , , , ,

14 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Ris Aloserij schreef:

  Ik heb het pakketje ook gekocht maar bij mij ontbreekt het borduur patroon mag ik het van het lenen

 2. Morgaine schreef:

  Deze is prachtig, een kleintje in mijn ogen, hahaha en ja heb veel geborduurd, oa een grote van Sneeuwitje dansend met de zeven dwergen, Marjolein Bastin, het vogelbadje, en nog zoveel meer, forever friends, en uhhhhh de Egyptische koning, die bekende, kom er ff niet op. Geisha’s, er ligt er nog eentje nieuw zelfs, dat zijn de vier seizoenen er ontbreekt er nog eentje, maar het lukt niet meer nu.

  x

 3. Yova schreef:

  Och wat leuk dat je borduurt. Ik deed vroeger ook veel. Mooie kleuren heb je daar. Xenos is zeker niet duur.

 4. Angelique schreef:

  Super leuk resultaat! En een fijne prijs

 5. Manon schreef:

  Wat een leuk pakketje! Ik vind de kleuren ook erg leuk.
  Ik ben nog steeds (al 2 jaar..) bezig met een wereldkaart te borduren.. Ik heb het alleen al een hele tijd niet meer gedaan. Snel weer eens aan beginnen!

 6. Charel schreef:

  Oh wat leuk! Dit is ook tof om iemand cadeau te doen

 7. Jenn schreef:

  Die is leuk! Lang geleden dat ik geborduurd heb.

 8. DinjaDONUT schreef:

  Dat is zeker niet duur! En wat een leuk projectje 🙂
  Ik heb heel lang niet geborduurd maar zou het best wel weer eens een keer willen proberen. Was het een makkelijk pakketje?

 9. Bente schreef:

  Wat een koopje! En hij is leuk geworden!

  Ik zou zelf niet zo snel zo’n pakketje kopen, puur omdat ik niet het geduld heb om te borduren 😉

 10. Simone schreef:

  Ziet er erg leuk uit! Mooi resultaat ook. Al zou ik het zelf niet kopen, want dit is niet zo heel erg mijn ding.

 11. Christien schreef:

  Ziet er leuk uit hoor en voir dat geld..! Misschien een tip ik bepaal altijd het midden van de stof (vouwen en evt een dun draadje erdoor heen halen)en het midden van het patroon( vaak staan er aan de zijkant pijltjes) dan zit je borduurwerk altijd in het midden.
  Succes weer en ik geniet van al je werkjes, leuk

 12. Romy schreef:

  Wat een mooi resultaat met prachtige kleuren! Echt een leuk borduurpakketje, zeker voor dat geld! 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top