Reclame

DIY #35: een miniatuur tuin maken #2

miniatuur tuin maken fairy garden uitleg
Reclame

miniatuur tuin maken fairy garden uitleg
Ruim een jaar geleden maakte ik al eens een miniatuur tuin (ook wel fairy garden genoemd). Ik vond dat zo leuk om te doen dat ik nog een klein tuintje voor in huis heb gemaakt. Deze miniatuur tuin heb ik cadeau gegeven aan mijn moeder. Benieuwd naar mijn nieuwe miniatuur tuin? Lees dan gauw verder :-).

Hoe maak je je eigen miniatuur tuin?

Toen ik mijn eerste mini tuintje voor in huis maakte, (Klik hier voor mijn eerste miniatuur tuin) heb ik een uitgebreide beschrijving gegeven hoe ik de tuin stap voor stap maakte en waar ik de spulletjes voor een miniatuur tuin kocht :-). Mocht je ook zo’n tuintje willen maken, raad ik je zeker aan bovengenoemd artikel te lezen.

Mijn tweede miniatuur tuin

Vandaag laat ik dus mijn tweede tuintje zien dat ik maakte. Ik maakte dit kleine tuintje met dezelfde spullen als mijn eerste tuin. Dit keer ging het wel wat lastiger omdat deze schaal geen rand heeft. Dus een extra tip, koop een schaal met een brede rand! Genoeg gekletst tijd voor de foto’s :-).

Advertentie

De totale tuin
miniatuur tuin gemaakt totaal

Tuintje van bovenaf
miniatuur tuin van bovenaf

Details
poppetjes in fairy garden miniatuur tuin

eendjes in water mini tuin

kikker in fairy garden

Advertentie

schaapjes in mini tuin

Lijkt het je ook leuk om een miniatuur tuin te maken?

lijn

Gerelateerde artikelen:

DIY #34: Bloempotjes verven Lente
DIY #33: Bloempotjes verven Winter
DIY #32: last-minute kerstcadeau / kerstversiering
DIY #31: Tafeldecoratie speciaal voor kerst
DIY #30: Een kerstkussen maken
DIY #29: Sinterklaas Surprise
DIY #28: Het maken van je eigen schilderij voor kerst
DIY #27: Sinterklaas versiering Slinger
DIY #26: Eigen lettertype maken

Meer DIY, klik hier >

© Nobody ELSe

Reclame

21 reacties

  1. Super schattig! Eens wat anders dan een standaard bloem- of plantenbakje. Dit lijkt mij ook nog steeds erg leuk om eens te maken. Ben alleen een beetje huiverig voor de kosten, had na aanleiding van je vorige artikel eens op de webshop gekeken en eigenlijk kon de halve webshop wel in mijn winkelmandje belanden hihi 🙂

  2. Wat een ontzettend geinig idee is dit! Ik ga dit later zeker een keertje met de kinderen maken. Of lekker nu, maar dan in mijn eentje 😉

  3. Aaaah het ziet er weer leuk uit hoor! Ik moet ook echt binnenkort iets met mijn plantjes gaan doen, ik heb net de paasdecoratie weer opgeruimd maar het staat gelijk zo leeg.

  4. Dit is supergaaf, ja het lijkt mij wel wat, maar gebrek aan ruimte en een meneer die Picasso heet… hahahaha Ik heb ze vroeger wel gemaakt eigen tuintjes op schalen, niet zo natuurlijk, maar wel die kant op 😉

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.