DIY #66: Moederdag cadeau, een persoonlijke tegoedbon incl. gratis printable

2 Responses

 1. Skyblog schreef:

  Dit is zeker heel leuk idee van je. Maar wij hebben geen moeder meer. Familie hebben allen nog broer. Erg is bij ons. Wel leuk idee van jou om te maken.

 2. Morgaine schreef:

  Heel erg leuk, maar op de valreep, kwam mijn moeder met iets anders, eigen schuld, dikke bult, hahaha Nee echt Els… wij vieren het eigenlijk NOOIT, echt nooit… omdat ook dochter jarig is op 6 mei, mijn oma vroeger op 8 mei, kortom… meestal 2 in 1… anyway… was ik in de kringloop van de week even, op zoek naar haakpatronen voor kleedjes, wat nu als hype in mandala wordt gehaakt in ringen: https://mymorgaine.wordpress.com/2020/05/01/huisvlijt-mandala-gehaakt-of-is-het-nu-een-tafelkleed/

  Ik app het aan mijn moeder, dat ik een oude ariadne had gevonden… waar ze vroeger lid van was, of ik even terug wilde gaan en alles op wilde kopen wat ik kon vinden aan ariadnes, handwerken en ook nog de knip, whahaha ja dat is dus gelukt, dus deze tegoedbon hoeft niet, het ligt er al, de vraag is alleen.. wanneer. en het gewone lieve kaartje is ook al geschreven en staat klaar 😀

  Fijn weekend lieverd!

  X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL