Tutorial: Giraffe van vilt ★★★

30 Responses

 1. Gea van den Driest schreef:

  Hallo Els.
  Wat een prachtige giraffe, ik ben al met de giraffe bezig, ik doe er iets langer over dan 3 uur. Doet U ook breien, haken is niet mijn favoriet, wel breien, ik heb ook Uw Facebook pagina bezocht, ziet er heel mooi uit, mijn complimenten voor alles, Facebook en deze site.

 2. Rolanda schreef:

  Ik ben er ook mee bezig, maar wat een ellende om tussen die manen door de boel netjes te houden zeg. Bij mij zit er om de haverklap een draad van een maan mee vast genaaid, en als je dat dan weer moet losmaken, pluist het hele draad. Ik heb het nu weer helemaal losghaald, want het vullen van de nek en het hoofd is me ook nog niet netjes gelukt. Als je nog tips hebt…
  Ik hoor het graag. #deaanhouderwint

  • Els schreef:

   Wat leuk dat je er mee bezig bent :-). Ik ben benieuwd naar het resultaat. Misschien heb je iets aan deze link: https://www.nobody-else.nl/tutorial-lintje-vastmaken/ het lintje zijn dat eigenlijk de manen. Je zou ook kunnen proberen om de manen nog iets langer te maken, misschien is dat makkelijker. En ze daarna af te knippen.

   Nog heel veel succes en het komt vast goed :-).

   • Rolanda schreef:

    Dank je wel! Ik heb het bekeken en ik denk dat ik dit een stuk handiger vind. Ik ga het binnenkort proberen om het af te maken. Het resultaat zal ik laten zien. Dank voor de handige link naar de tutorial 😀

 3. Evelijn schreef:

  Ik heb nog wat vilt liggen, dus misschien… :D. Leuke creaties zijn het geworden! Liefs, Evelijn

 4. Melana schreef:

  Wat creatief, ziet er super leuk uit!

 5. Claudia schreef:

  Wat cute <3 die eerste foto is echt leuk.

 6. Eva schreef:

  Aah dit is echt zooo schattig! <3

 7. www.jud-ith.nl schreef:

  Wow! Erg leuk gedaan en duidelijke uitleg 🙂

 8. Dina schreef:

  Aaaaah wat een leuke! 😀
  Hier word ik dus helemaal vrolijk van hè! Mijn kapster is ook zo’n creatieveling en met haar heb ik wel eens hertjes gemaakt van vilt, ook erg leuk.

 9. Angelique schreef:

  Wat leuk, knap dat je dit kan!

 10. kim schreef:

  Wat een leukerds!

 11. Renate schreef:

  Wat een leuk idee en leuk gemaakt! Het ziet er ieder geval heel schattig uit!

 12. Soulheartedly schreef:

  Dat heb je weer mooi gemaakt! Heel schattig zo’n giraffe. 🙂

 13. Morgaine schreef:

  Ontzettend leuk, maar dit is te klein voor mijn vingers om nog te kunnen, zo jammer. Gezien ik ook heel graag borduur, een hobby die ik op heb moeten geven. Wie weet ooit 😀

 14. Anita | mindjoy schreef:

  Wat ontzettend schattig zeg! Ik ga ook eens een vilt tutorial van je proberen hoor, benieuwd of mij dat lukt 😉

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.