Haken #94: Schattig konijntje Droppie (gratis haakpatroon)

8 Responses

 1. Wat leuk konijntje is het.

 2. Morgaine schreef:

  Zoals je wel snapt, heb ik inmiddels al zeker 2 maanden geen haaknaald in mijn handen gehad, het kriebelt wel weer, maar ja, het duurt nog een 2 weken ongeveer voor ik weet wat mijn dochter op de wereld gaat zetten straks van de zomer. 😉 Kortom, roze of blauw? En dan ga ik mij weer verdiepen in de dekentjes of iets 😀

  X

 3. Els V schreef:

  Nu krijg ik er toch ook echt zin in. Heb al zoveel moois van je gezien Els ! Maar ik moet eerst nog eens nakijken wat het verschil is tussen vaste en halve vaste maar daar kom ik wel uit hihi

 4. Valerie schreef:

  Heel mooi 🐰 bedankt om het konijntje te delen 🌸

 5. lifestylemommys schreef:

  Dit is ook alweer zo’n schatje 😍

 6. Connie schreef:

  Wat schattig! En inderdaad leuk voor de komende Pasen. Gezelligheid in huis.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.