Haken #102: Slaapvriendje Nachtuil Nero

7 Responses

 1. Och deze had ik graag voor Noa gemaakt maar ik ben niet zo handig :’)

 2. Margaret schreef:

  Jouw nachtuil ziet er echt leuk uit. Goed idee om alleen een fluffy rand om de ogen te maken. Nu springen ze er echt uit. Ik heb dit boek ook in huis, maar er nog niets uit gemaakt. Nu krijg ik er ook zin in.

  Fijn weekend, Margaret

 3. lifestylemommys schreef:

  Ooooh kijk dan toch wat een leukerd 😀

 4. Romy schreef:

  Kan me voorstellen dat daar best wel wat bloed, zweed en tranen in is gaan zitten en dat die kop een uitdaging was. Maar dan heb je ook wat! Wat is het uiltje mooi geworden! Echt heel erg leuk is-ie!

 5. Connie schreef:

  Woh wat een mooi beestje. Ik ben elke keer weer verrast dat er nog meer beestjes te haken zijn 😀

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL