Kaarten maken #38: Mandala’s tekenen

18 Responses

 1. Saskia schreef:

  Ik heb sinds 2 weken geleden hetzelfde idee en heb al veel tutorials gezien en een uit de losse hand betekent, maar toch maar een passer en een patroon stencil gekocht, ivm reuma wil het wr l eens trillen, maar supermooi en leuk om te zien.

 2. Jantine schreef:

  Wauw, wat onwijs knap dat je dat zelf tekent. Ik vind ze echt prachtig!

 3. Heidi schreef:

  Super mooi gedaan?

 4. M.Th. schreef:

  MOOI !!!

 5. Morgaine schreef:

  Ze zijn erg leuk, heb ik ook gedaan, en ook nog boekenleggers dus deze teken techniek wordt nu ook in andere vormen gebruikt. Erg leuk om te doen. Mandala’s… ik haak ze tegenwoordig binnenkort komt daar een blog over ook, en met binnenkort… ahum 😉 Ik moet ze nog mooi op de foto zien te krijgen. Met een goede achtergrond.

  X

 6. Jenn schreef:

  Heel leuk gedaan! Ik vind het zo lekker ontspannend om mandala’s te tekenen, maar ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om er kaarten van te maken 😛

 7. Simone schreef:

  Wauw, wat zijn ze mooi zeg!

 8. Wauw ze zijn heel mooi, wat een idee;-) het ziet er zo mooi uit, ik vind kleuren voor volwassenen( mandala kleuren altijd ook leuk) en mag ook graag creatieve dingen doen.Neem dit zeker mee…liefs.

 9. Naomi schreef:

  Oh wauw, wat een prachtige kaarten! Ik kwam hier terecht omdat ik vandaag nog een kaart wil maken voor iemand. Ik ben een beginneling, dus dit is misschien wat te hoog gegrepen, maar ik ga het zeker onthouden!

 10. Geke schreef:

  Ze zijn prachtig geworden! Mooi en elegant, en prachtige kleurtjes gekozen!
  Vallen die gelpennen goed mee? Ik heb er ooit eens in het Kruidvat gekocht, maar als je ermee begon te schrijven had je telkens zo’n ‘druppel’ aan de punt of hoe moet ik het noemen, waardoor je lijn niet mooi strak was.

 11. Romy schreef:

  Wat prachtig gedaan met al die kleuren! Ze zien er geweldig uit. Lijkt me ook een heerlijke, ontspannen bezigheid om mee bezig te zijn 🙂

 12. Christien schreef:

  Ik vindt je Mandela kaarten erg mooi, lijkt me ook wel verslavend ,je wil toch zien hoe een randje uitvalt. Ze zijn erg goed geslaagd??

 13. lifestylemommys schreef:

  Wauw!!! Ik vind je kaarten echt prachtig ???

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL