Knutselen: Cadeautjes inpakken

31 Responses

 1. super! Ik ben erg gevoelig voor leuk ingepakte presentjes en je ziet ook op jouw foto’s hoe ontzettend leuk het is om een cadeau mooi ij te pakken. Het geeft net even iets extra’s

 2. Lisa schreef:

  Helemaal leuk! Zeker weten, als de buitenkant mooi is ben ik al helemaal happy!

 3. Beauty45plus schreef:

  Hier word ik ook blij van. Als iets er leuk uitziet aan de buitenkant kan het bij mij al niet meer stuk.

 4. Nienke schreef:

  Leuk! Ik vind het ook super leuk om er werk van te maken en het mooi in te pakken.

 5. Morgaine schreef:

  Ja, je zou het niet zeggen, maar ik vind dat zo gaaf om te doen altijd, en dan krijg ik ook vaak erg leuke reacties omdat ik ook altijd al met linten aan de slag ging toen niemand dat nog deed, hahaha Op zijn Amerikaans was dat toen, en dit jaar gaan we weer Sint vieren dus ik verheug mij erop om eventueel mooie pakjes weer te maken, hoe klein ook 😉

  Jouw pakjes zien er ook altijd ontzettend gaaf uit!

  X

 6. Rebecca Denise schreef:

  Zelf ben ik dol op cadeau doosjes. Altijd als ik weer leuke zie neem ik er een paar mee. Een leuk gekleurd papiertje eroverheen en klaar. Hoe je die winactie hebt ingepakt vind ik ook erg origineel, super leuk!

 7. Simone schreef:

  Wat pak je het allemaal leuk in zeg! Echt een goede inspiratiebron 🙂

 8. DinjaDONUT schreef:

  Wat pak jij cadeautjes toch leuk in zeg! Ik ben zelf niet zo’n held en pak meestal gewoon standaard inpakpapier :’)

 9. Miss schreef:

  Aaah wat een gewelige ideetjes om ze zo in te pakken!

 10. jeapiebel schreef:

  Gefeliciteerd met je nicht, wel mooi excuus om even cadeau te kopen en leuk in te pakken. Super leuk gedaan met de olifant van vilt en knop ballonen. De verrassing voor je collega vind ik ook heel schattig. Fijn dat jullie zo leuk met elkaar omgaan.

 11. Cindy schreef:

  De verpakking maakt het altijd extra feest. Ik moet voor epic ook weer inpakken dus neem je tips ter harte.

 12. Ah wat mooi allemaal. Ik zou heel blij worden als ik dit soort ingepakte cadeautjes zou krijgen 😉 en geven natuurlijk

 13. Leuk! Ik hou van cadeautjes inpakken! 🙂

 14. Yvonne schreef:

  Echt mooi! Bijna zonde om uit te pakken. Leuk inpakken doe ik ook graag, al ben ik niet zo creatief als jij hoor.

 15. Sammie schreef:

  Dat vloeipapier geeft het een mooie touch, goed idee om het eerst daar in te verpakken!

 16. buttydaantje schreef:

  Die kaart met dat olifantje is schattig zeg! Leuk!

 17. Merel Teunis schreef:

  Ah wat een super leuk ideeën allemaal zeg! Heel handig aangezien alle feestdagen er natuurlijk weer aankomen 😉

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

 18. Anita | Mindjoy schreef:

  Cadeautjes, leuk om te geven en te krijgen! Ik probeer ook altijd moeite te doen en zeker als ik een cadeaupakket maak zoals met een swap. Geeft toch net een meer persoonlijke touch!

 19. daenelia schreef:

  Ik ben de DGW in mijn familie. De Designated Gift Wrapper (aangewezen inpakker, dus). Ik heb ook *kuch* professionele ervaring met inpakken. Ik werk graag met dubbelzijdig papier bijvoorbeeld. Jouw pakketjes zien er top uit. Vooral die pot met drop. Of is dat omdat ik trek heb …

 20. Leonie schreef:

  Jij pakt de cadeautjes altijd zo mooi in!

 21. Michelle schreef:

  Wat super leuk ingepakt allemaal! Het is bijna zonde om weer uit te pakken. Ik probeer mijn cadeautjes altijd wel leuk in te pakken, maar veel verder als een mooi papiertje met vrolijke linten kom ik vaak niet. Een cadeau envelopje plak ik vaak zelfgeplukte bloemen op. Staat ook erg leuk.

 22. Ilse Verhoeven schreef:

  Ik wil ook een cadeautje krijgen van jou! Zo mooi en zoveel moeite erin gestoken!
  Dat maakt een cadeautje héérlijk persoonlijk!

 23. Marion schreef:

  Leuke tips om een cadeau in te pakken. En met die pot Engelse drop en zeker met die krasloten heb je mij op een idee gebracht.

 24. Nicole Orriëns schreef:

  Vloeipapier geeft altijd iets luxueus aan een cadeautje vind ik. Het maakt het specialer. Ik vind die pot met Engelse drop erg leuk.

 25. Romy schreef:

  Wat onwijs leuk verpakt zeg! En dat kaartje met de olifant is zo leuk!

 26. zazazoobeauty schreef:

  Superleuk alweer! Die olifantenkaart is zo schattig!!

 27. Connie schreef:

  Wat een leuke kadootjes! En de manier waarop jij ze ingepakt hebt, is al een kadootje en erg leuk om iemand mee te verrassen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL