Knutselen: Cadeautjes inpakken

Tips cadeautjes leuk inpakken
Reclame

Tips cadeautjes leuk inpakken
Cadeautjes zijn leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. Ik probeer als ik een cadeautje geef, deze ook leuk in te pakken (ben nog niet zo ervaren als sommige van jullie). Vandaag laat ik zien, wat ik kocht als cadeautje, hoe ik het cadeautje inpakte en geef ik wat tips :-).

Kraamcadeautje

Als je op kraamvisite gaat, hoort daar natuurlijk een cadeautje bij. Mijn nicht kreeg een dochtertje. Dus ik kon aan de slag :-). Bij de HEMA kocht ik een jurkje, een shirt en sokjes. De sokjes pastte goed bij het shirt zoals je ziet.
Kraamcadeau leuk inpakken
De cadeautjes heb ik omwikkelt in vloeipapier (je zult zien bij andere cadeautjes dat ik hier fan van ben 😉 en daarna in een cadeautasje gedaan (Hema). Aan het tasje heb ik een zelfgemaakt vilten paardje gehangen. En natuurlijk schreef ik ook een kaartje. Deze maakte ik ook zelf (zie eerdere artikel: zelf kaarten maken met vilt).
idee Kraamcadeautje ingepakt

Verjaardagscadeautje voor een man/jongen

Cadeautjes voor mannen en jongen vind ik altijd lastig. Niet alleen het kopen, maar ook het leuk inpakken. Meestal koop ik een cadeaubon, iets lekkers en wat krasloten. Dat wil toch iedere man ;-)?
cadeau voor man jongen ideeen
Alles doe ik samen in een weckpot met daar omheen een strik.
Cadeau voor man jongen inpakken

Cadeautje als verrassing

Op mijn blog had ik in mei een winactie omdat mijn blog 2 jaar oud was. De winnaar won een pakket met verschillende kleine cadeautjes.
cadeau verrassing
Om de winnaar extra te verrassen heb ik alles ingepakt en extra versiert in het thema verjaardag en bedankt. Ik gebruikte inpakpapier, verschillende soorten lint, washi tape, papier voor de vlaggetjes en stickers.
pakketje met cadeautjes inpakken verrassing
Tip: Heb je veel verschillende cadeautjes en wil je eenheid? Verpak en versier de cadeautjes dan met dezelfde kleuren.

Een klein bedankje

Advertentie

Een collega van mij wilde ik verrassen. Deze collega verrast me ook regelmatig. Een klein bedankje was dus wel op zijn plaats :-). Ik maakte speciaal een hondje en olifant van vilt. Verder deed ik er nog wat kleinigheidjes bij.
cadeautjes voor klein bedankje
Ik pakte een cadeaudoosje (zie eerder artikel hoe ik dit cadeaudoosje versierde met washi tape), daarin deed ik weer vloeipapier samen met de cadeautjes.
cadeaudoosje met vloeipapier
Als laatste deed ik nog een label aan het doosje en was het bedankje klaar :-).
cadeaudoosje als bedankje

Babyshower

Een vriendin is zwanger en daarvoor werd een babyshower georganiseerd. Ik kocht een dierenpiano.
cadeau babyshower
Ik vond het leuk om deze wat chic in te pakken. Ik had namelijk nog folie stickers liggen en deze komen extra mooi uit op zwart.
cadeau babyshower ingepakt
Een eigen gemaakt labeltje en het cadeautje is ingepakt :-).
cadeau babyshower detail

Pak je graag cadeautjes leuk in?

© Nobody ELSe

31 reacties

  1. Ja, je zou het niet zeggen, maar ik vind dat zo gaaf om te doen altijd, en dan krijg ik ook vaak erg leuke reacties omdat ik ook altijd al met linten aan de slag ging toen niemand dat nog deed, hahaha Op zijn Amerikaans was dat toen, en dit jaar gaan we weer Sint vieren dus ik verheug mij erop om eventueel mooie pakjes weer te maken, hoe klein ook 😉

    Jouw pakjes zien er ook altijd ontzettend gaaf uit!

    X

  2. Zelf ben ik dol op cadeau doosjes. Altijd als ik weer leuke zie neem ik er een paar mee. Een leuk gekleurd papiertje eroverheen en klaar. Hoe je die winactie hebt ingepakt vind ik ook erg origineel, super leuk!

  3. Gefeliciteerd met je nicht, wel mooi excuus om even cadeau te kopen en leuk in te pakken. Super leuk gedaan met de olifant van vilt en knop ballonen. De verrassing voor je collega vind ik ook heel schattig. Fijn dat jullie zo leuk met elkaar omgaan.

  4. Ik ben de DGW in mijn familie. De Designated Gift Wrapper (aangewezen inpakker, dus). Ik heb ook *kuch* professionele ervaring met inpakken. Ik werk graag met dubbelzijdig papier bijvoorbeeld. Jouw pakketjes zien er top uit. Vooral die pot met drop. Of is dat omdat ik trek heb …

  5. Wat super leuk ingepakt allemaal! Het is bijna zonde om weer uit te pakken. Ik probeer mijn cadeautjes altijd wel leuk in te pakken, maar veel verder als een mooi papiertje met vrolijke linten kom ik vaak niet. Een cadeau envelopje plak ik vaak zelfgeplukte bloemen op. Staat ook erg leuk.

  6. Wat een leuke kadootjes! En de manier waarop jij ze ingepakt hebt, is al een kadootje en erg leuk om iemand mee te verrassen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.