Nieuwe collectie knutselspullen Kruidvat

Shoplog kruidvat knutselspullen
Reclame

Shoplog kruidvat knutselspullen
Vanaf afgelopen maandag heeft de Kruidvat een nieuwe knutselspulletjes lijn in de winkel liggen. Ik kreeg de mogelijkheid om een deel van deze nieuwe collectie al eerder te bekijken en sommige DIY pakketjes te proberen :-). Benieuwd naar de nieuwe collectie en wat ik maakte? Lees dan gauw verder :-).

De nieuwe knutselspulletjes

De Kruidvat heeft 2 verschillende series met knutselspulletjes. In de series zitten bijvoorbeeld labels, lintjes, haakpakketjes, viltpakketjes, dingen om te borduren, pakketje om een armband te maken, boekjes enzovoorts. Op de foto’s van de collecties staat lang niet alles.

De eerste lijn heeft een design met daarop alles wat met vogeltjes, vlinders en bloemen te maken heeft.
Spring bird vogeltjes knutselpakket
De tweede lijn is met bloemen en veel rood en blauw.
collectie kruidvat knutselspullen

Aan de slag met de knutselspulletjes

Stofjes
Als eerste wil ik je de stofjes laten zien. Hiermee heb ik nog niks gemaakt, maar ik vind ze zo gaaf. Vooral de helemaal links en rechtse wil ik echt snel gaan gebruiken.
stofjes kruidvat

Advertentie

Houten labels borduren
Het eerste wat ik ben gaan maken zijn de houten labels. In de houten labels zitten gaatjes waarmee je met borduurgaren en en naald een patroontje kunt maken. In de verpakking zit borduurgaren, naalden, labels en een duidelijke uitleg.
borduren label vogelhuisje kruidvat
Het maken van één label duurde langer dan gedacht. Ik was er denk ik 1,5 uur mee bezig. Het maken was wel leuk.
maken houten label met borduurgaren
Het eindresultaat vind ik geslaagd al zeg ik het zelf ;-). Het lintje zat niet in het doosje, maar hoort wel bij de collectie. Ik ga deze labels aan cadeautjes hangen.
Houten label met borduurgaren en lint

Zelf je armband borduren
Omdat ik het borduren wel leuk vond, ben ik ook de armband gaan maken. De armband is van nep leer en daarin zitten gaatje die je weer met borduurgaren kunt opvullen. Het doosje bevat de armband, naald, borduurgaren en een werkbeschrijving.
armband borduren kruidvat
Het maken van de armband gaat heel goed. De steek die je gebruikt is de kruissteek en deze is makkelijk :-).
armband borduren kruidvat
Het eindresultaat is wat ik had verwacht. Ik denk alleen niet dat ik de armband zelf zal dragen. Niet zo mijn smaak.
armband borduurgaren eindresultaat

Je eigen naaldenhoesje maken van vilt
Dit pakketje past natuurlijk helemaal in mijn straatje. Dingen met vilt maken vind ik natuurlijk erg leuk. Dit pakketje is weer erg compleet, zelfs het naaisetje wat je in het hoesje kunt doen zit er al bij :-). Het vilt is al mooi op maat geknipt en bevat gaatjes waar je de borduurgaren moet doen. Ik ben zelf niet zo’n fan van die gaatjes (ik bepaal liever zelf waar ik iets vastmaak), maar het werkt wel heel makkelijk. Zeker als je niet zoveel met vilt werkt.
vilt pakketje van de kruidvat
Het eindresultaat komt goed over een met de voorkant van de verpakking. Ik ben wel tevreden :-).
naaldenhoesje van vilt kruidvat
naaldenhoesje van vilt kruidvat

Wat vind je van deze twee knutselcollecties?

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.

© Nobody ELSe

17 reacties

  1. Het ziet er leuk uit, maar wat je zegt, dat armbandje is dan ook niet zo mijn smaak, ik wil wel proberen wat te haken voor om de hals, en de armen, hahaha Eerst mijn vest even afmaken 😉

    X

  2. Wat een leuke knutselpakketjes! Handig als je net met een hobby wilt beginnen en de techniek eerst eventjes wilt uitproberen of als je zelf nog niet zoveel materiaal hebt..

  3. Wauw die stofjes vind ik zo leuk. De naaldenhoesje van vilt dat vind ik zo schattig. Ik kies voor de rode versie. 😉 Het lijkt mij erg leuk om iets mooi te kunnen maken.

  4. Wat een leuke knutselspulletjes! Borduren heb ik geloof ik 100 jaar al niet meer gedaan maar lijkt me super leuk om toch maar weer eens te gaan doen.Erg leuk dat huisje met dat lintje

  5. Wat leuk die nieuwe collectie! Leuk dat Kruidvat wat meer creatieve spulletjes gaat verkopen, ik zal niet alles zelf kopen maar het idee dat ze wat meer de creatieve kant op gaan is leuk. Er zijn tegenwoordig zo weinig hobbywinkels…
    Ik vind die houten labels echt heel gaaf!

  6. De spulletjes staan ook in de folder van Kruidvat. De kadolabels heb ik deze week al geborduurd!!!! Nog nooit eerder gezien. Gaat veel tijd in zitten, maar het resultaat is ontzettend leuk. De hele nieuwe lijn is trouwens leuk. Ook de knutselspullen met rood en blauw. De geweven labels zijn mooi om bv te gebruiken in zelfgemaakte kleding.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.