Review: Fotoprinter Canon Selphy

6 Responses

 1. Yova schreef:

  Heel fijn dat je goed bevalt zo nieuwe ding. Het is ook heel handig zo ding. Wij maken ook wel eens via foto van printer apenraat. Wij hebben merk Brother. Veel plezier!

 2. Ik heb de Selphy van de week in een filmpje van Karin Joan gezien. De kwaliteit ziet er echt veel beter uit, het verschil met de print uit de Sprocket vind ik groot! Bij de Selphy is het ook tof om te zien hoe een foto met CMYK wordt opgebouwd / geprint. Fijn dat deze een stuk beter bevalt! 🙂

 3. Leonie schreef:

  Ik lees ook heel veel goede dingen over de Selphy! Ik vind het vrij duur, maar ik neig er toch steeds meer naar om er een aan te schaffen.

 4. Jenn schreef:

  Wat een mooie kwaliteit! Wel jammer dat hij zo groot is.

 5. Jolanda schreef:

  Fijn dat deze goed bevalt! Ik zou deze ook zeker kiezen.

 6. Romy schreef:

  Wat fijn dat je over deze printer wel zo enthousiast bent na de minder goede ervaring met de HP Sprocket. De kwaliteit van de afdrukken ziet er inderdaad erg goed uit. En wat ideaal dat de printer draadloos is en dat je er ook smartphonefoto’s mee kunt afdrukken!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.