Review: HP Sprocket, pocket mini fotoprinter

18 Responses

 1. Roxanne schreef:

  Ik wilde hem ook al heel lang hebben. Heb hem nu geleend van iemand, maar het valt best tegen ja. Ik had voor de prijs meer verwacht. Het is namelijk wel erg leuk!

 2. Inge schreef:

  Ik heb de HP Sprocket ook al vaker voorbij zien komen, maar de prijs heeft mij altijd weerhouden. Bij meerdere mensen las ik berichten over teleurstellende kwaliteit en nu ik jouw review heb gelezen en aan de strepen nauwelijks te ontkomen is, ga ik hem niet aanschaffen. Wat jammer zeg!

 3. Sheila schreef:

  Daar zou ik ook van balen, hoor. Ik moet trouwens ook zeggen dat ik de kwaliteit van de foto’s van de Hema ook slecht vind. Ze zijn altijd zo flets. Dus dan moet dat helemaal tegenvallen.

 4. Sammie schreef:

  Oh de kwaliteit is inderdaad erg slecht als ik het zo zie! Wat zonde van HP, zou een toffe gadget kunnen zijn anders.

 5. Jenn schreef:

  Oh wat jammer dat hij zo tegenviel! Ik heb het idd bij meer mensen gelezen. Voor mij een reden om hem niet te kopen, want ik vind kwaliteit van afgedrukte foto’s zeker belangrijk!

 6. Anna schreef:

  Dit zou echt zó goed voor mij kunnen werken. Maar echt zonde van de print… Liefs!

 7. Leonie schreef:

  Ik heb meer reacties gelezen van mensen die het tegen vinden vallen. Jammer, want het is inderdaad wel heel handig. Alleen ik vind hem te duur om die strepen op de foto te accepteren.

 8. Sindy schreef:

  Toch denk ik dat het een defect is want ik heb hier totaal geen last van !! Die van mij print mooie heldere foto’s ik heb hem gekoppeld met mijn iPhone 6.

 9. Romy schreef:

  Wat fijn, zo’n eerlijke review! Wel balen dat de printer zo tegenviel en dat de kwaliteit van de foto’s niet was zoals je had gehoopt. Ik had nog nooit van zo’n mini fotoprinter gehoord, maar laat hem na het lezen van jouw review ook maar aan mijn neus voorbijgaan 😉

 10. Myriam schreef:

  Ziet er echt wel schattig uit, zo’n kleine printer. Ik vind het persoonlijk wel prijzig om er enkel foto’s mee af te drukken, en ja, als de kwaliteit dan ook nog niet zo goed is… Bedankt voor de eerlijke feedback over deze mini printer!

 11. Jolanda schreef:

  Wat jammer zeg! Wel heel fijn dat je hem terug mocht sturen.

 12. Joyce Elise schreef:

  Bedankt voor je eerlijke review! Hij stond bij mij ook al een poos op mijn wishlist, maar twijfelde elke keer… Nu weet ik zeker dat ik hem niet ga kopen. Ben blij dat ik dit artikel heb gelezen!

 13. Marieke schreef:

  Oh wat jammer. Ik vind de kwaliteit juist best aardig voor zo’n klein printertje. Maar gebruik hem dan inderdaad ook voor vriendenboekjes of mijn milly pie. En van de zomer wil ik hem gebruiken voor op vakantie.

  • Els schreef:

   Ik vond het ook erg jammer, want qua gemak en mooiheid wilde ik de HP Sprocket heel graag houden. Maar aan die strepen bleef ik me zo erg storen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.