Reclame

Review: HEMA Stickeren op nummer

Review HEMA Stickeren op nummer
Reclame

Review HEMA Stickeren op nummer
Bij HEMA kocht ik verschillende knutselspullen (Zie shoplog). Ik schreef al eerder een review over het HEMA kleurboek ‘kleuren op nummer’. In dit artikel vind je een review over het HEMA knutselboek ‘Stickeren op nummer’. Erg leuk voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Een leuk knutselactiviteit!

HEMA stickeren op nummer

Het HEMA knutselboek ‘Stickeren op nummer kostte € 2,95. In het knutselboek zitten 8 verschillende afbeeldingen op A4 formaat. Daarnaast zitten er ook 6 stickersvellen in het boek die je nodig hebt om de afbeeldingen van verschillende dieren compleet te maken.
HEMA Stickeren op nummer review

Wat is stickeren op nummer?

In het knutselboek zitten 8 verschillende afbeeldingen van dieren. Elke dier bevat vakjes met daarin een nummer. Het nummer komt overeen met een sticker die precies op het vakje past. Dus bij elke kleurplaat zoek je de juiste stickers en zo vul je het dier helemaal in.
HEMA Stickeren op nummer uitleg

Aan de slag met kleuren op nummer van HEMA

Als eerste maakte ik de struisvogel. Ik merkte al gauw dat het niet zo makkelijk is alles precies recht te plakken :-). Het is een secuur werkje waarbij ik nog even moet oefenen voor een beter resultaat. Wat ik wel jammer vond is het nummer 5 in de nek van de struisvogel. In plaats van naast de sticker stond deze op de sticker gedrukt.

Omdat ik het stickeren erg leuk vond, ging ik gelijk verder met de kameleon die naast de struisvogel staat.
HEMA Stickeren op nummer knutselen kinderen

Na de struisvogel en kameleon was het tijd om de walvis en tijger te maken. Ook hierbij was het stickeren leuk maar een nauwkeurig werk je om alles netjes te plakken. Helaas zaten er in de tijger 2 foutjes. Sticker nummer 6 & 8 klopte niet met de vakjes op de kleurplaat. En helaas staat er weer een nummer op een sticker (7).
Uitleg Stickeren op nummer kinderen HEMA

Ook maakte ik het stokstaartje en de tapir. Leuk zo die verschillende dieren in het knutselboek. Deze afbeeldingen waren helemaal goed.
HEMA Stickeren op nummer voorbeelden

Review ‘stickeren op nummerr’ HEMA

Wie houdt er nu niet van stickers plakken? Ik vond het beplakken van de afbeeldingen met stickers erg leuk om te doen. Erg ontspannend. Ik heb dan ook bijna alle afbeeldingen ineens gemaakt. Wel erg jammer zijn de kleine foutjes in de afbeeldingen, zoals de nummers die op de stickers zijn gedrukt en vakjes die niet overeenkwamen met de stickers. Toch kan ik dit stickerboek zeker aanraden voor zowel jong & oud. Zeker als je kijkt naar de prijs! Voor € 2,50 krijg je veel sticker plezier.

© Nobody ELSe

Reclame

4 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL