Review: Kruidvat Handletteren, Bullet- en Art journaling werkboeken

7 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat fijne boeken zijn het weer. Ik ga ook eens een kijkje nemen dat hier bij ons niet lig in de kuidvad.

 2. Giovanna Jansen schreef:

  Wat een leuke! Ik vind vooral de Art journaling erg leuk (komt denk ik omdat ik over de andere twee onderwerpen al veel boeken heb en over art journaling nog niet ;-)). Gauw weer naar Kruidvat gaan dus!

 3. Jenn schreef:

  Leuke boekjes! Van deze drie ben ik ook het meest benieuwd naar art journalling, met de andere twee heb ik toch al wat meer ervaring, en ik heb al verschillende handletterboeken.

 4. Romy schreef:

  Wat een leuke boekjes! Lekker veelzijdig en vrolijk en er staan ook veel leuke opdrachten in. Lijkt me best leuk om eens mee te oefenen! Trouwens, niet te streng zijn voor jezelf, hoor 😉 Ik vind je letters echt hartstikke goed gelukt!

 5. Skyblog schreef:

  Leuke boekjes om te in te kleuren. En wat te schrijven. Viltstiften is zeker deze handig. Wat ziet het leuk uit deze boekjes.?

 6. lifestylemommys schreef:

  Die zijn lekker vrolijk en toch weer helemaal anders ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL