Shoplog HEMA November 2014

shoplog HEMA
Reclame

shoplog HEMA Het is alweer even geleden dat ik een shoplog heb geplaatst. Vandaag een shoplog met artikelen van de HEMA. Sinds een paar maanden hebben ze een nieuw assortiment met daarin ook heel veel nieuwe knutselspullen. Dus het was tijd om eens te shoppen bij de HEMA. En ik moet zeggen, ik was blij verrast! Veel keuze en kleine prijsjes. In dit artikel show ik je mijn aankopen.


Als eerste een paar simpele kant-en-klaar pakketjes. Ik denk dat de pakketjes gericht zijn op kinderen, maar ik vind ze er zo leuk uit zien dat ik ze ook wil maken en reviewen natuurlijk :-)! Als ik de pakketjes heb getest, zal ik een paar reviews op mijn blog plaatsen.

Doe-het-zelf Vriendschapsarmbandjes € 1,50
Een klein pakketje om armbandjes te maken van garen. Ik ben erg benieuwd. Ik ken het nog van vroeger. Hopelijk verfrist de instructie mijn geheugen een beetje op hoe het ook alweer moest ;-).
vriendschapsarmbandje HEMA
lijn
Doe-het-zelf lintarmband € 1,50
Voor € 1,50 kon ik deze echt niet laten liggen :-). Misschien kan ik deze techniek ook nog ergens anders voor gebruiken.
lint armband HEMA
lijn
Maak je eigen suede look armbandjes € 2,-
Een vol pakketje voor maar € 2,-. Ik heb wel eerder kettinkjes gemaakt en laat me graag verrassen door dit pakket.
suede armband
lijn
Haakpakket penguin € 2,95 (er zijn ook andere varianten)
Mijn eerste haakpakket! Ik heb nog nooit eerder gehaakt. Dus ik hoop dat er duidelijke instructies bij zitten ;-). En misschien volgen er daarna nog meer haakpakketjes.
Haakpakket
lijn
Washi tape € 0,75 en € 2,95
En als laatste twee pakketjes met washi tape. 2-pak washi tape € 0,75 en 4-pak washi tape Kerst voor € 2,95. Ik had nog geen leuke washi tapejes in mijn knutselcollectie. In mijn DIY Kerstsfeer in een potje #2 heb je al een tapeje voorbij zien komen :).
washi tape
lijn

Binnenkort zie je vast een paar pakketjes voorbij komen in een review. Heb je zelf ook al knutselspullen bij de HEMA gekocht? Welke raad jij me aan om ook nog te kopen?

© Nobody ELSe

13 reacties

  1. Ik heb me deze week aangemeld op bloglovin en ik moet zeggen dat het erg handig is. Zo mis ik niets van jouw leuke artikelen op je blog!
    Super!
    Groetjes Connie

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.