Shoplog: Action Knutselspullen Maart 2023

15 Responses

 1. A.vegt schreef:

  Heel leuk jammer dat in spijkenisse centrum niet veel keuze zijn nog oude modellen

 2. Heidi schreef:

  Wat leuke knutsel spulletjes heb je gekocht.

 3. Mariette schreef:

  Ik heb pas metallic calligraphy markers gekocht om rechte randjes op mijn kaarten te maken, om het effect van een extra laag te krijgen zonder dat het een extra postzegel kost. En een leuk A6 blok met patronen (vintage botanical)

 4. Ciela schreef:

  Ik was al superblij dat ik de dierenstempels bij Action vond, nu op zoek naar die dierehoofdjes.

 5. ik ben vanmorgen nog bij Action geweest. het is een fijne zaak voor je hobby spullen. Hij zit bij ons in het winkel centrum dus je moet er altijd wel even naar binnen. Ik heb Hobby lijm- dubbelzijdig tape – pareltjes – een paasmandje om er een paas decoratie voor te haken.

 6. Els schreef:

  Mooi overzicht van je laatste aankopen en wat opvalt is dat alles goed betaalbaar is.

 7. Connie schreef:

  Woh…. Jij kunt weer vooruit. Ben benieuwd wat je weer gaat maken. Succes.

 8. lifestylemommys schreef:

  Wat een leuke spulletjes. Volgens mij is het laatste dat ik bij Action kocht die dierenstempels 😁

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.