Shoplog & inspiratie: Nieuwe Xenos knutselspullen

Xenos Shoplog knutselspullen
Reclame

Xenos Shoplog knutselspullen
Vandaag heb ik een shoplog van diverse knutselspullen van Xenos. Je kunt nooit genoeg knutselspullen hebben ;-)…, maar ik probeer wel alleen dingen te kopen die ik ook gelijk gebruik. De meeste knutselspullen in deze shoplog heb ik dan ook al uitgeprobeerd en/of gemaakt. Ik vertel over mijn ervaringen en hopelijk kan ik je ook inspireren :-).

Needle Punching Wandhanger

Dit setje (€ 12,50) was het eerste wat in mijn mandje belandde. Ik zie steeds meer over needle punching voorbij komen en was nieuwsgierig hoe het werkte. Dit pakketje leek me een leuke start om kennis te maken met een voor mij nieuwe techniek.
Xenos Shoplog Needle punching wandhanger
De inhoud zag er zo uit. Helemaal compleet.
Xenos_Shoplog Needle punching wandhanger inhoud
Als eerste heb ik de stof gestreken. Daarna heb ik het patroon op mijn lichtgevend tekenbord gelegd. Zo kan ik het patroon goed zien en overtrekken. Dit is trouwens niet precies volgens de instructie maar leek mij gewoon handiger :-).
Xenos Shoplog Needle Punching begin

De techniek is heel makkelijk. Let er wel op dat je de naald wel echt helemaal naar beneden duwt, anders komt de draad er steeds uit. Ik begon met grijs.
Xenos Shoplog Needle Punching instructie
Daarna deed ik de andere kleuren, roze en wit. Met het eindresultaat ben ik blij. Het is niet perfect, maar het was voor mij ook de eerste keer dat ik deze techniek heb gedaan :-).
Xenos Shoplog Needle Punching eindresultaat

Haak je eigen papegaai

Naast grotere haakprojecten vind ik het ook leuk om wel eens een kleiner project tussendoor te doen. Vaak koop ik dan een klein compleet haakpakket. Deze papegaai (€ 3,99) vond ik leuk, dus deze ging ook mee naar huis.
Xenos Shoplog haak je eigen papegaai

Sieraden maken

Advertentie

Zoals je misschien op mijn blog al hebt gezien, ben ik gestart met sieraden maken. Bij Xenos zag ik een heel schap vol met spullen om sieraden te maken. Het viel me op dat alles qua kleur zo goed bij elkaar paste. De kwastjes, veertjes en pompon bedels hadden ook allemaal een zilveren afwerking. Erg fijn, want ik had ze tot nu toe alleen met goud. Als ik zilveren sieraden maak, vind ik het niet mooi als de afwerking dan goud is.

Kwastjes (€ 3,49)
Xenos Shoplog kwastjes

Veertjes (€ 1,99)
Xenos Shoplog veertjes

Bloemkralen (€ 1,69)
Xenos Shoplog bloemkralen

Pompon bedels (€ 2,49)
Xenos Shoplog pompon bedels

Met de bovenste artikelen ben ik gelijk aan de slag gegaan. Ik maakte armbanden en een sleutelhanger. Naast deze knutselspullen gebruikte ik ook producten die ik kocht bij de Action en AliExpress.
Xenos Shoplog amrband bloemkralen

Xenos Shoplog amrband

Advertentie

Xenos Shoplog sleutelhanger

Fluffy garen

Toen ik net begon met haken ook eens gekocht, maar dat lukte niet zo goed. Tijd voor een nieuwe poging! Wat een mooie kleuren (per bol € 2,29))!
Xenos Shoplog Fluffy garen

Wat zijn jouw laatste aankopen om te knutselen?

© Nobody ELSe

10 reacties

  1. Wat een leuke spulletjes en wat een mooie dingen heb je er al mee gemaakt.
    Ik moet toch een keer in Hulst zien te raken, denk dat daar nog een Xenos zit (in België hebben we die niet).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.