Shoplog: Kruidvat Diana Leeflang collectie, bullet journal en opbergen

Shoplog Kruidvat Diana leeflang
Reclame

Shoplog Kruidvat Diana leeflang
In de Kruidvat folder zag ik zondag allemaal leuke en handige dingen voor mijn bullet journal staan. Deze producten zijn uit de collectie Diana Leeflang van het YouTube kanaal “D is for Dazzle”. Maandag ben ik gelijk naar een Kruidvat gereden. In dit artikel laat ik zien wat ik kocht en hoe ik het al gebruik :-).

Collectie vlogger Diana Leeflang

Al eens eerder maakte Diana Leeflang een collectie in samenwerking met Kruidvat. De producten van Diana Leeflang hebben dit keer een vakantie/travel thema. Zo bestaat de nieuwe collectie uit een travel journal, paspoort cover en bagagelabel, agenda, stempels, washi tape, stickers, tasjes, etui en een oprolbare etui voor potloden en pennen. Maar omdat ik niet alles kon kopen (wel wilde kopen 😉 ), heb ik me proberen in te houden en het alleen bij nuttige dingen proberen te houden….

Mijn aankoopjes

Etui voor op reis, € 6,49
Ik hoopte zo dat ze dit artikel nog hadden! Het is een etui waarin je diverse losse dingen in kunt bewaren, denk aan notitieboekjes, pennen, tickets enzovoorts. Ik kocht deze voornamelijk om mijn bullet journal te beschermen op reis. Gelukkig past mijn bullet journal (Leuchttrum) er perfect in! Ik heb er verder niks bij zitten, anders werd het wel wat krap qua dikte.
Kruidvat diana leeflang etui bullet journal

Kruidvat diana leeflang etui bullet journal

Advertentie

Roletui, € 4,99
Naast de etui voor om mijn bullet journal wilde ik ook heel graag de roletui. Zoiets had ik al eens vaker voorbij zien komen in diverse bullet journal/knutsel groepen op Facebook maar nog nooit eentje kunnen kopen. En helaas kan ik niet naaien, dus zelf maken zat er ook niet zin. Ik heb de roletui gelijk in gebruik genomen en zo ziet deze er nu uit qua indeling met mijn favoriete pennen, potloden en fineliners. Ik vind het veel overzichtelijker dan in een etui wat ik eerst had. Er zaten trouwens 12 potloden bij, maar deze heb ik eruit gelaten.
Kruidvat diana leeflang handige roletui stof

Kruidvat diana leeflang roletui gevuld

Etui, € 2,99
Deze etui kocht ik qua aanvulling op de roletui, hierin ga ik andere veel gebruikte knutselspullen bewaren die wat groter zijn, zoals lijmroller, pritt, schaar enzovoorts.
Kruidvat diana leeflang etui

Reisverslagboek & notitieboek (travel journal), € 2,99
Dit schattige mapje bevat 2 verschillende notitieboekjes. Deze wil ik gaan gebruiken op vakantie om snel notities te maken van wat ik heb gedaan op vakantie. De notities kan ik dan later weer verwerken in mijn bullet journal en fotoalbum van de vakantie.
Kruidvat diana leeflang travel journal

Kruidvat diana leeflang travel journal inhoud

Planner met clipboard, € 1,99
Voor mijn blog en voor het huishouden maak ik soms een dagplanning op een kladvelletje. Tot ik deze planner zag met clipboard, ik vind dit dus veel handiger. Veel beter dan losse kladblaadjes.
Kruidvat diana leeflang klembord planner

Advertentie

Canvas tas, € 3,49
Deze jute tas vond ik zo mooi roze dat ik de tas wel moest kopen ;-). Plus ik wil gewoon niet steeds een nieuwe plastic zak kopen. Ook nog eens goed voor het milieu. Goed excuus toch?
Kruidvat diana leeflang canvastas

Washi Tape, € 1,99
Vooruit, deze had ik eigenlijk helemaal niet nodig ;-). Maar ze zijn zo leuk bij het vakantie thema in mijn bullet journal….
Kruidvat diana leeflang washi tape

Kende jij de collecties al van Diana Leeflang? Wat zou je zeker ook willen kopen en wat niet?

© Nobody ELSe

7 reacties

  1. ik heb er een gemaakt van een onderlegger (type sushimatje), dat ik in het kringloopcenter gevonden had, heel handig voor mijn haakpennen omdat je naargelang de dikte van je pennen meer of minder ruimte kan voorzien, gewoon elastiek ertussen geregen en gesloten met 2 leuke haarelastiekjes, maar je kan natuurlijk ook een knoopje bevestigen en een elastiekje voor het knoopje mee vast te maken, ga er ook één maken voor mijn potloden en verfkwasten

  2. Ik was al benieuwd naar deze collectie. Ik heb uit haar vorige twee collecties ook een paar items. Toch moet ik zeggen dat ik de vorige collecties wel iets leuker vond, alhoewel die washi tape wel heel aanlokkelijk is!

  3. Leuk!! Ik heb vorig jaar de organiser gekocht en gebruik deze nog altijd. Daarnaast had ik toen nog wat spullen gekocht maar het is altijd veel te leuk haha. Ik twijfelde dit keer om te gaan of om een keer over te slaan maar die reisetui lijkt me wel mega handig hoor

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.