Shoplog: Kruidvat Diana Leeflang collectie, bullet journal en opbergen

7 Responses

 1. caro schreef:

  ik heb er een gemaakt van een onderlegger (type sushimatje), dat ik in het kringloopcenter gevonden had, heel handig voor mijn haakpennen omdat je naargelang de dikte van je pennen meer of minder ruimte kan voorzien, gewoon elastiek ertussen geregen en gesloten met 2 leuke haarelastiekjes, maar je kan natuurlijk ook een knoopje bevestigen en een elastiekje voor het knoopje mee vast te maken, ga er ook één maken voor mijn potloden en verfkwasten

 2. Connie schreef:

  Ik heb de artikelen zien liggen bij Kruidvat. Toch maar niet gekocht.?. Zien er leuk uit.

 3. M.Th. schreef:

  Handig, hoor, zo’n roletui.

 4. Yova schreef:

  Wat heb je mooie spullen gekocht. Etui is zeker handig. Er zijn goede tips erbij.
  Mooie dingen. De kleur is ook perfect.

 5. Anita schreef:

  Wat een toffe spullen. Had helemaal niet in de gaten dat ze weer een nieuwe collectie uitgebracht had.

 6. Romy schreef:

  Ik was al benieuwd naar deze collectie. Ik heb uit haar vorige twee collecties ook een paar items. Toch moet ik zeggen dat ik de vorige collecties wel iets leuker vond, alhoewel die washi tape wel heel aanlokkelijk is!

 7. lifestylemommys schreef:

  Leuk!! Ik heb vorig jaar de organiser gekocht en gebruik deze nog altijd. Daarnaast had ik toen nog wat spullen gekocht maar het is altijd veel te leuk haha. Ik twijfelde dit keer om te gaan of om een keer over te slaan maar die reisetui lijkt me wel mega handig hoor

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL