Strijkkralen #3: Mandala’s maken

strijkkralen mandala
Reclame

strijkkralen mandala Vandaag weer een artikel vol met strijkkralen. Ja, ik ben nog steeds fan! Op Pinterest kwam ik allemaal mandala’s tegen van strijkkralen. Mandala’s tekenen werkt rustgevend en strijkkralen hebben op mij hetzelfde effect. Dan moet dit toch dubbel ontspannen zijn :-)?


Dus hup, alle kraaltjes weer uit de kast, grondplaten erbij en beginnen. Normaal maak ik graag met strijkkralen patronen na (zie eerder artikel). Bij deze mandala’s van strijkkralen heb ik me laten inspireren door Pinterest maar wel mijn eigen draai eraan gegeven. Lijkt het je leuk om dit ook eens te proberen, neem gerust mijn patronen over :-).

Ik vind het in ieder geval heel rustgevend. Lijkt het je ook leuk om te doen?

lijn

Mijn mandala’s met strijkkralen

mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn

Advertentie

lijn

Gerelateerde artikelen:

Nieuwe hobby: strijkkralen #2
Nieuwe hobby: strijkkralen plus mini review

© Nobody ELSe

26 reacties

 1. Leuk! Ik hield vroeger ook altijd van strijkkralen en als een van mijn nichtjes of neefjes het ooit willen doen vindt ik het nog net zo leuk! Ik ben ook dol op mandala’s, maar ik zou ze zelf toch eerder tekenen!

 2. Oh nee hou op schei uit, hahahahaha mijn dochter heeft dat even gehad, maar zij zag er heel snel ook de fun niet van in eerlijk gezegd, een hobby dus, die hier heel snel eruit is gewipt 😉 De kralen hebben we uiteindelijk weg gegeven, ik maak dan liever mandala’s gewoon op papier en kleur ze in of schilderen natuurlijk 😛

  Maar, ze zien er wel heel mooi uit, natuurlijk wel, maar dat geduld wat jij dan hebt, die heb ik dus niet 😀

  Wat doe je er trouwens mee nu ze af zijn?

  X

 3. Die zijn leuk, mooi gemaakt . En was het dubbel rustgevend?? Ik vindt het heel leuk om zo mee te kijken wat je zoal doet, en je ideeën zijn leuk en heel inspirerend.
  Groetjes

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.