Strijkkralen #3: Mandala’s maken

strijkkralen mandala Vandaag weer een artikel vol met strijkkralen. Ja, ik ben nog steeds fan! Op Pinterest kwam ik allemaal mandala’s tegen van strijkkralen. Mandala’s tekenen werkt rustgevend en strijkkralen hebben op mij hetzelfde effect. Dan moet dit toch dubbel ontspannen zijn :-)?


Dus hup, alle kraaltjes weer uit de kast, grondplaten erbij en beginnen. Normaal maak ik graag met strijkkralen patronen na (zie eerder artikel). Bij deze mandala’s van strijkkralen heb ik me laten inspireren door Pinterest maar wel mijn eigen draai eraan gegeven. Lijkt het je leuk om dit ook eens te proberen, neem gerust mijn patronen over :-).

Ik vind het in ieder geval heel rustgevend. Lijkt het je ook leuk om te doen?

lijn

Mijn mandala’s met strijkkralen

mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn
mandala strijkkralen
lijn

lijn

Gerelateerde artikelen:

Nieuwe hobby: strijkkralen #2
Nieuwe hobby: strijkkralen plus mini review

© Nobody ELSe

Tags: , ,

26 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Mirjam1212 schreef:

  Oh wat creatief bedacht zeg! Ze zien er erg mooi uit, mooie combinaties heb je gemaakt. Vooral die sneeuwvlok vind ik erg mooi!

 2. Florentine schreef:

  Wauw, wat een onwijs gaaf idee!

 3. Renate schreef:

  Leuk! Ik hield vroeger ook altijd van strijkkralen en als een van mijn nichtjes of neefjes het ooit willen doen vindt ik het nog net zo leuk! Ik ben ook dol op mandala’s, maar ik zou ze zelf toch eerder tekenen!

 4. Lizzy schreef:

  Wat onwijs tof! Dit heb ik vroeger regelmatig gedaan! Mooi variaties en leuke kleuren! 🙂

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Heel erg mooi! Wat leuk om met strijkkralen mandala’s te maken zeg. Je moet er maar op komen!

 6. Marlies schreef:

  Zo leuk! Ik vind mandalas vooral heel leuk om in te kleuren.

 7. Annelies schreef:

  Wat ontzettend leuk en creatief! Ik ben gek op mandala’s. Ik vind dit wel heel erg leuk zeg. Ik zou er onderzetters van maken!

 8. M.Th. schreef:

  Mooi kleurencombinaties heb je gemaakt, Els. Ze zien er zo fris uit.

 9. Michelle schreef:

  Wat een leuk idee! Vind vooral die eerste erg mooi..

 10. vintagirie schreef:

  Dat ziet er echt super vet uit. Vooral die met het sneeuwvlokje. Als ik tijd zou hebben, zou ik dit denk ik ook heel leuk vinden.

 11. De Dotties schreef:

  Wauw dit had ik zelfs nog nooit gezien, heel leuk!

 12. Wat mooi. Dus dit zijn mandala’s, dit wist ik niet. Ik vind de laatste heel mooi.

 13. Xkekography schreef:

  Supermooi! Ik ga het ook eens proberen!

 14. Anita | Mindjoy schreef:

  De één na laatste knalt er echt uit, leuk idee om dit met strijkkralen te doen 🙂

 15. Connie schreef:

  Woh, dat is mooi. Ik teken mandal’s en kan weer inspiratie opdoen door jouw mandala’s. Leuk hoor!

 16. Morgaine schreef:

  Oh nee hou op schei uit, hahahahaha mijn dochter heeft dat even gehad, maar zij zag er heel snel ook de fun niet van in eerlijk gezegd, een hobby dus, die hier heel snel eruit is gewipt 😉 De kralen hebben we uiteindelijk weg gegeven, ik maak dan liever mandala’s gewoon op papier en kleur ze in of schilderen natuurlijk 😛

  Maar, ze zien er wel heel mooi uit, natuurlijk wel, maar dat geduld wat jij dan hebt, die heb ik dus niet 😀

  Wat doe je er trouwens mee nu ze af zijn?

  X

 17. Christien schreef:

  Die zijn leuk, mooi gemaakt . En was het dubbel rustgevend?? Ik vindt het heel leuk om zo mee te kijken wat je zoal doet, en je ideeën zijn leuk en heel inspirerend.
  Groetjes

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top