Tutorial #45: Hertje van vilt, incl. gratis patroon

12 Responses

 1. Birgit schreef:

  Hey Els,

  Tijdens mijn huidige zwangerschap moest ik zithobby’s zoeken omdat ik niet meer mag wandelen(voorheen m’n hobby). Ik ben zo blij dat ik jouw site heb ontdekt en gebruik mag maken van je vilt patronen! Ik heb de dino, giraffe en het hertje gemaakt&er gaan er nog vele volgen. Ben aardig verslaafd geraakt en zo vermaak ik me uitstekend de aankomende weken.
  Dankjewel voor wat je doet!

  Succes met je projecten.
  Groetjes
  Birgit

  • Els schreef:

   Wat een super leuk berichtje :-). Wat leuk dat je een nieuwe hobby hebt gevonden :-). Heb je een foto van je creaties? Ik ben erg benieuwd!
   Hele fijn weekend nog, liefs els

 2. ietjefietje schreef:

  Heel leuk, dank je voor het patroon!

 3. Giovanna Jansen schreef:

  Wat een lief hertje! Bedankt voor het delen van dit leuke patroontje.

 4. Heidi schreef:

  Wat een mooie Hertje is het <3 <3

 5. Michelle schreef:

  Wat een leukerd! Ik wil nog zo graag eens iets van vilt maken, heb meerdere patronen en zelfs wat pakketten liggen maar ik maak er gewoon geen tijd voor vrij. Zo jammer. Dit leuke patroontje zal ik er ook bij voegen,, voor ooit 😉

 6. Jenn schreef:

  Ah wat een schatje!

 7. M.Th. schreef:

  Mooi, hoor Els, en een heel duidelijke uitleg!

 8. Yova schreef:

  Wat is dit schatje om te zien maken. Hertje heb je mooie kleuren gedaan. Fijne dag.

 9. Geke schreef:

  Wat een schatje is het geworden!!!

 10. Romy schreef:

  Wauw, deze is zó leuk en schattig geworden! Echt heel tof gedaan! Ik ga het patroon opslaan om misschien een keer met kerst iets mee te doen 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.